Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se teď fixace elektřiny?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Teď to nabizeji někteří ekonomové, je to fakt, že se bude stále zdražovat nebo je to reklama a chyták na zakazniky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Za rok touhle dobou si to můžeme zpětně říct, jestli se vyplatilo. Někdo říká, že je teď super příležitost pro fixaci, ale v podstatě nikdo neví. Předchozí zdražení taky bylo celkem ze dne na den.

hodnocení

3x
Fixace se nevyplatí. Dodavatel si nechává platit i to riziko, kdyby náhodou šly ceny nahoru. Navíc ceny elektřiny na roky 25,26,27 stále klesají. Tedy dle burzy na evropském trhu. Na tom našem jako zázrakem jsou pořád nejdražší a stát si mastí kapsy vesele dál, i když v tom horizontu jdou také dolů, nicméně minimálně , takže zákazník to nepozná.

hodnocení

0x

Ja si myslím,že fixácia,je taký oblb na zakáznika. Pokiaľ cena klesne,tak si predajca poriadne zarobí,ak stúpne tak skrachuje a ľudia prídu o zálohové platby.

hodnocení

0x
Mě teď nabízel eon a nechal jsem to být. Podle mne to ještě půjde dolů, ale nejsem ani odborník ani věštec. A stejně bych vývoj ani tak nedokázal předpovědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]