Nejste přihlášen/a.
Jestli hledám správně tak:
4:37 Hulín - 5:00 Olomouc
5:06 Ol - 7:18 Praha hl. (nakolik je reálné v Olomouci za 6 minut přestoupit?)
7:28 Praha hl. - 10:02 Kadaň Prunéřov (v té Praze 10 minut taky neni nic moc)
10:06 Ka-Pr - 10:12 Kadaň
Cena šílená (kolem tisícovky, asi bude lepší koupit si kdyžtak šíťovku za 7 stovek a ten poslední nečéďácký vlak doplatit - což jak koukám přesně nabízí IDOS, čd dávají jen tarifní cenu oneticket)
Já tam žádné metro nevidím.
Jo teda ještě dávám dřívější a tam to Libeň-Holešovise hází městskou linku S49 a celkovou cenu 662 (přes IDOS). Ale řeknu vám je to teda cesta, tolik přestupů neni snad ani do Neapole. Metra bych se nebál, zaplatíte si 40 korun a můžete s klidem cestovat 1,5 hodiny (ppokud se vejdete do 30 minut tak stačí lístek za 30).
Bacha, v jízdních řádech slovo METRO píšou, že to je stanice, kde je zároveň stanice metra! Né, že jím mám jet! Jezdím z Moravy do Chomutova. Průvodčí mi vyhledá, zda to na přestupu stihnu a na kterém nástupišti vlak stojí, případně zda nemá zpoždění. Je dobré znát další vlak stejného dopravce. Já teda jen ČD a mně 6 minut v OL stačí.. Někdo jezdí z Prahy busem do Mostu a pak zas vlakem do Kadaně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.