Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hulin-kadaň spojeni

Od: joseff odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chci jet rano kolem 4,hodiny vlakem z Halina dá Kadaně ale zjistil jsem že v Praze musím použít metro.Poradi někdo spoj bez metra

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

0x

Jestli hledám správně tak:

4:37 Hulín - 5:00 Olomouc

5:06 Ol - 7:18 Praha hl. (nakolik je reálné v Olomouci za 6 minut přestoupit?)

7:28 Praha hl. - 10:02 Kadaň Prunéřov (v té Praze 10 minut taky neni nic moc)

10:06 Ka-Pr - 10:12 Kadaň

Cena šílená (kolem tisícovky, asi bude lepší koupit si kdyžtak šíťovku za 7 stovek a ten poslední nečéďácký vlak doplatit - což jak koukám přesně nabízí IDOS, čd dávají jen tarifní cenu oneticket)

Já tam žádné metro nevidím.

Jo teda ještě dávám dřívější a tam to Libeň-Holešovise hází městskou linku S49 a celkovou cenu 662 (přes IDOS). Ale řeknu vám je to teda cesta, tolik přestupů neni snad ani do Neapole. Metra bych se nebál, zaplatíte si 40 korun a můžete s klidem cestovat 1,5 hodiny (ppokud se vejdete do 30 minut tak stačí lístek za 30).

liska5

Bacha, v jízdních řádech slovo METRO píšou, že to je stanice, kde je zároveň stanice metra! Né, že jím mám jet! Jezdím z Moravy do Chomutova. Průvodčí mi vyhledá, zda to na přestupu stihnu a na kterém nástupišti vlak stojí, případně zda nemá zpoždění. Je dobré znát další vlak stejného dopravce. Já teda jen ČD a mně 6 minut v OL stačí.. Někdo jezdí z Prahy busem do Mostu a pak zas vlakem do Kadaně.

halamus
08.08.24 14:45
hodnocení

0x

Taxi.

joseff
hodnocení

A kdo ten ta i zaplatí?
halamus

Zaplatí ten, kdo nechce jet metrem, to je jasné jak facka.

spu
hodnocení

0x

Jeďte stopem a máte to zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]