Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak to přesně je s bodováním u začínajících řidičů. Mám řidičák od března tohoto roku. Dneska jsem bohužel dostal pokutu za překročení rychlosti na dálnici a 4 body. Někde jsem četl, že nový řidiči od 1.1.2024 když nasbírají 6 bodu, tak přijdou o řidičák, ovšem když jsem se koukal na portál občana, tak se mi tam ukazuje 0/12. Jak to tedy je? Moc děkuji za odpověď.
Dneska jsem bohužel dostal pokutu...tak se mi tam ukazuje 0/12...to musíte chvilku počkat, trvá to až to policista zpracuje ne poči, pak to předá do registru řidičů.
diesel, ano, souhlas, ale to tam doplní stanice TK do databáze. U svého vozu jsem číhal, trvalo to jen asi dvě hodiny, už tam byl záznam o provedené TK.
Ale v případě tazatele, policista ukončí službu, druhý den sepíše záznam do systému, pak se to objeví v systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.