Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik mohu dosáhnout bodu jako začínající řidič

Od: xxxtommy odpovědí: 4 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak to přesně je s bodováním u začínajících řidičů.
Mám řidičák od března tohoto roku. Dneska jsem bohužel dostal pokutu za překročení rychlosti na dálnici a 4 body. Někde jsem četl, že nový řidiči od 1.1.2024 když nasbírají 6 bodu, tak přijdou o řidičák, ovšem když jsem se koukal na portál občana, tak se mi tam ukazuje 0/12. Jak to tedy je?
Moc děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dneska jsem bohužel dostal pokutu...tak se mi tam ukazuje 0/12...to musíte chvilku počkat, trvá to až to policista zpracuje ne poči, pak to předá do registru řidičů.

Nebojte, ono se to tam objeví.

besip.cz/...

doplněno 06.08.24 20:18:

srovnejto.cz/...

mathew
hodnocení

0x
Musíte počkat on by sice člověk čekal, že to bude online, ale to se plete. Asi ještě používají poštovní holuby...

Nevím jak rychle připíší body, ale včera do oběda dvě auta na TK a večer už záznamy o nové TK, v digitálním ORV.

diesel, ano, souhlas, ale to tam doplní stanice TK do databáze. U svého vozu jsem číhal, trvalo to jen asi dvě hodiny, už tam byl záznam o provedené TK.

Ale v případě tazatele, policista ukončí službu, druhý den sepíše záznam do systému, pak se to objeví v systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]