Nejste přihlášen/a.
Dobrý den našel jsem na půdě po dědovi vzduchovku ČZ 800 bohužel nefungovala ,po rozebrání jsem zjistil že je protržené těsnění pístu ,oslovil jsem již několik prodejců se zbraněmi ale marně ,mají pouze na Slavie ,nevěděl by někdo kde toto sehnat děkuji
Za mlada jsme si těsnění dělali z kousku kůže vystřižené do kolečka, kterou jsme namočily do oleje a pak natlačili do trubky patřičného průměru a pomocí další menší trubky, která byla menší o dvě tloušťky kůže, aby se dostala i s kůží dovnitř první trubky. Jde to udělat špatně, ale jde to. Když jsme chtěli střílet, tak jsem se snažili.
ČZ 800 neznám, zas takový odborník na vzduchovky nejsem a mám jen Slavie, DUO, a jednu ruskou. Jsou k dispozici nějaké údaje, výkresy, rozměry? Těsnění je ještě kožené? Nepasuje (po úpravě) těsnění pro pumpičky?
Asi před 5 lety jsem s výrobou těsnění skončil a už nemám tu možnost. Ale firma dál běží, jen je otázka, jestli by do výroby něčeho takového někdo z kluků, co tam zůstali, šel. Taky je otázka odkud jste a kolik jste ochoten investovat.
Ještě pro upřesnění: Firem, co mají technologii na to vyrobit náhradu starého těsnění do vzduchovky je docela dost. Ale jednak je to náhrada (jiné materiály) a jednak musí být vůle a chuť na obou stranách se dohodnout. Není to běžná záležitost a kdo do toho půjde, nechá si to zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.