Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přihlásit do datové schránky - nové heslo?

Od: karolok odpovědí: 2 změna:

jsem už starší člověk a mám jako předseda SVJ datovou schránku , nemohu se znovu přihlásit , nejde mi to ani přes bankovní ifentitu , na tel . infolince se ničeho nedočkám? Jak mohu znovu nastavit zapomenuté heslo? Děkuji.

Karel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, viz odkaz je výčet možností, jak zkusit problém řešit. Čtěte to celé v klidu a pozorně, i když Váš problém zřejmě vyřeší až osobní návštěva na CzechPointu, žádost o novou registraci a heslo (vyřízené zasílají i poštou) + další tam doporučený postup (např. ohledně následné změny hesla). Jenom se divím, že předseda SVJ "ztratí"tak důležitý údaj. Zdravím!
info.mojedatovaschranka.c/...
P.S. Nyní vidím, že kolega zde píše něco o možné blokaci přihlášení.

hodnocení

1x

zajděte na poštu,kde s Vámi vyplní ZDARMA formulář a potom si po přihlášení můžete heslo změnit. Stalo se mi to už 2x,protože pokud se po 90 dnech do schránky nepřihlásíte tak se zablokuje. Mám 2 svj,upzornění na email, takže jsem to neřešil až když mi to "nebralo" správné heslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]