Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gay sex

Od: hmho odpovědí: 11 změna:
Zdravím, než tu schytám hejt za to že jsem gay, tak prosím radu. Má to být rychlovka,venku.. a já jsem nervózní. Co mám tak dělat? Jak se připravit?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Třeba se pletu, ale otázka mi přijde tak upřímná asi jako třeba ta "jak mu ho mám vykouřit"
Jestli to je upřímná otázka, nedělal bych něco w někým, koho dobře neznám a udělat testy, ať už je to hetero sex nebo gay sex...ochrana může prasknout, sesunout se při styku, nebo si to může záměrně během sexu sundat pro lepší prožitek

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, hlavně si neodřít kolena, podivat se, jestli tam není mraveniště a použít prezervativy. Zdravím!
ludek*
K čemu prezervativ?

@ludek : na co kondom? Aby neskoncil jeden alebo obaja ucastnici ako Fredy Mercury ... Plno chorob sa prenasa aj oralnou cestou.

ludek*
To má jedno ne, jestli ho zasune do ženský nebo do chlapa... leda si udělat před každým sexem test, to pak jo. Představ si, že jsi nadrženej, holka čeká a ty ji pošleš nejdřív do laborky))
lexa

@ludek Je v tom rozdíl. U homosexuálů je statisticky pravděpodobnost nákazy několikanásobně vyšší než u hetero. Jasně prostitutka na tom bude trošku jinak, ale bavíme se o tuctové holce, se zdravým sexuálním životem.

Takže jo, kondom je na místě. Navíc, nevím jestli ti to jen nedošlo, ale holky májí "dva otvory", chlap jen "jeden" a ten není zrovna voňavý, tak bych si ho vzal, už jen kvůli tomu, kdyby došlo k nějaké nehodě...

hodnocení

4x

Nic proti gayom ani ich sexu, ale vyhrady mam k akemukolvek sexu dohodnutemu cez internet, system rychlovka, dnes jeden, zajtra druhy, pri takom spravani je aj s ochranou sanca chytit nejake zaujimave choroby. Ak je partner pernikovy fetak a picha si to, je velka sanca na nejaku zltacku a na to staci bozkavanie.

Proč by se bál, když na praguepride.cz/... se doslova píše:
" HIV pozitivita je dnes úplně jinde než před dvaceti lety. Diagnózy už není potřeba se obávat tolik jako v minulosti.."
Prostě pro LGBTxy už je to zřejmě něco jako chřipečka. No akorát že tu drahou léčbu jim zaplatíme.
uuihb

obávání diagnózi neznamená snížení rizika získání nemoci, počet HIV lidí roste...

hodnocení

2x
Ono taky záleží, co má ta rychlovka obsahovat..Respektive varianty sexu ;)

hodnocení

1x
Proč hejty?
Hlavně ochranu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]