Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokousání hmyzem ve spánku

Od: lubombar® odpovědí: 2 změna:
V noci jsem k pokousán hmyzem a nebyli to komáři. Co může dělat takové fleky?
Pokousání hmyzem ve spánku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ať je to, co je to, tohle je teda síla. Důkladně zvažte, jestli to není na návštěvu lékaře. Teplotu nemáte? Jak tu poměrně často píšu, já skončil před mnoha lety na injekčních antibiotikách. A to jsem měl podobné kousance asi 2. Pravda, chodil jsem s tím asi 3 dny, co den to 15-20 km a nechal to rozjet...

doplněno 03.08.24 17:30:

Jinak v mém případě to byla muchnička. Na počátku to jsou jasně červené fleky, které postupně mění bervu do fialova, střed má tendenci se podebrat a vyloupnout (bývá světlý). Klidně by to mohla být taky, ale v takovém počtu, to jsem fakt v životě neviděl. Jste někde v přírodě?

hodnocení

0x

Podle tvaru fleků se to nedá poznat. Každý má jiné reakce. Tipoval bych to na blechy nebo štěnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]