Nejste přihlášen/a.
Nejlépe kdo tam byl před delší dobou. Dohadují se s kámoškou, zda jsem tam byla tam, či jinde. Ona tvrdí, že jinde. Bude to tak 20 let. Jela jsem stopem z Kolymbie, vyhodili mne na silnici, ze které vedla cesta k nějakému hotelu, ve kterém byl výtah na pláž. Ten mimochodem marně hledám na google mapy. Ja šla pěšky, dost příkře, Auta tam nesměla, aspoň tehdy. Pouze obsluha. Pronájem lehatek ba tehdejší dobu dost draho.Nadherna pkaz, průzračné moře. Mohlo jít o Tsambiku či něco jiného, děkuji
Tsambiku znám velmi dobře, jedná se o jednu z nejhezčích pláží na Rhodosu, bohužel v sezoně bývá dost přecpaná, ale mimo sezonu paráda. Od Kolymbie je skutečně kousek, přímo za kopcem s klášterem na vršku, ale žádný hotel poblíž není a přístupová silnice (odbočka z hlavní) není strmá.
Asi před patnácti roky jsme byli s manželem na zmiňované plazi. Dojeli jsme tam z Kolymbie půjčených autem. Byla to taková nádhera, ze jsme tam strávili půl dne. Ale to bylo v době,kdy jeste nebylo preturistovano a byla tam pohoda a klidecek. Jestli si to dobre pamatuji, kus nad plazi stal nějaký apartmán, nebo penzion. Byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených.
Bylo to tady:?
Asi každý ostrov mají svoji "nej"pláž. Na Rhodosu je vůbec možná nejkrásnější pláží Tsambika (někdy psaná jako Tsampika) v odlehlejší oblasti mezi městy Archangelos a Kolymbia.
Tsambika se rozkládá v širokém údolí mezi dvěma kopci, z nichž se naskýtají krásné vyhlídky na pobřeží. Na jednom z kopců mimochodem najdete malý klášter Moni Tsambika, který dal pláži jméno. Na pláži najdete malou tavernu, několik menších barů a občerstvení, půjčovny šlapadel, malý dětský vodní park a samozřejmě mnoho půjčoven lehátek a slunečníků.
Chcete-li bydlet poblíž pláže Tsambika, zvolte ubytování v blízkých městečkách Archangelos nebo Kolymbia. Archangelos nabídne větší možnosti levných penzionů, Kolymbia naopak kompletní zázemí letoviska u moře.
----------
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.