Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zná někdo pláž Tsambiku na Rhodosu

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Nejlépe kdo tam byl před delší dobou. Dohadují se s kámoškou, zda jsem tam byla tam, či jinde. Ona tvrdí, že jinde. Bude to tak 20 let. Jela jsem stopem z Kolymbie, vyhodili mne na silnici, ze které vedla cesta k nějakému hotelu, ve kterém byl výtah na pláž. Ten mimochodem marně hledám na google mapy. Ja šla pěšky, dost příkře, Auta tam nesměla, aspoň tehdy. Pouze obsluha. Pronájem lehatek ba tehdejší dobu dost draho.Nadherna pkaz, průzračné moře. Mohlo jít o Tsambiku či něco jiného, děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tsambiku znám velmi dobře, jedná se o jednu z nejhezčích pláží na Rhodosu, bohužel v sezoně bývá dost přecpaná, ale mimo sezonu paráda. Od Kolymbie je skutečně kousek, přímo za kopcem s klášterem na vršku, ale žádný hotel poblíž není a přístupová silnice (odbočka z hlavní) není strmá.

hodnocení

Děkuji, tak to jsem asi byla jinde, hrozně ráda bych viděla, kde poblíž Kolymbie se jde strmou cestou z kopce na pláž,

re4zon
hodnocení

0x
Sorry, ale to je otazka asi jako "jmenovala se ta pani se kterou jsem kdysi byla na pivu Jana?". Tsambika to klidne byt mohla. Nebo taky ne, popis splnuje nejmin deset plazi. Jela z Kolymbie.. jak daleko? Kterym smerem?
hodnocení

Chvilku a domnívám sem ze moc pláži se strmym přístupem v okolí neni

hodnocení

0x

Asi před patnácti roky jsme byli s manželem na zmiňované plazi. Dojeli jsme tam z Kolymbie půjčených autem. Byla to taková nádhera, ze jsme tam strávili půl dne. Ale to bylo v době,kdy jeste nebylo preturistovano a byla tam pohoda a klidecek. Jestli si to dobre pamatuji, kus nad plazi stal nějaký apartmán, nebo penzion. Byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených.

Penzion "kus nad pláží" je od pobřeží Tsambiky cca kilometr daleko. Tahle pláž patří církvi a je na ní zakázáno stavět větší stavby, ale je na ní několik taveren.

To je možný, ale nějaká bouda tam stala. Dokázat to nemůžu.

fram
hodnocení

0x

Bylo to tady:?

kalimera-recko.cz/...

kalimera-recko.cz/...

Asi každý ostrov mají svoji "nej"pláž. Na Rhodosu je vůbec možná nejkrásnější pláží Tsambika (někdy psaná jako Tsampika) v odlehlejší oblasti mezi městy Archangelos a Kolymbia.

Tsambika se rozkládá v širokém údolí mezi dvěma kopci, z nichž se naskýtají krásné vyhlídky na pobřeží. Na jednom z kopců mimochodem najdete malý klášter Moni Tsambika, který dal pláži jméno. Na pláži najdete malou tavernu, několik menších barů a občerstvení, půjčovny šlapadel, malý dětský vodní park a samozřejmě mnoho půjčoven lehátek a slunečníků.

Chcete-li bydlet poblíž pláže Tsambika, zvolte ubytování v blízkých městečkách Archangelos nebo Kolymbia. Archangelos nabídne větší možnosti levných penzionů, Kolymbia naopak kompletní zázemí letoviska u moře.

----------

cestujlevne.com/...

hodnocení

Asi jste nečetl dotaz, já nehledam ubytování, ale patrám se po místě, kde jsem před 20 lety byla. No a jak píši jiní, tak to asi Tsambika není, když nad pláži není a nebyl hotel s výtahem na pláž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]