Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 69let Budou mi měnit koleno ohledně artrozy. Nemocnici mám vzdálenou 300km. Po 14.dnech rehabilitace mne propustí domu. Jaké máte zkušenosti s přepravou po zákroku? Jaké jsou možnosti přepravy a jaká přeprava není vhodná ohledně bolestí atd? Děkuji.
Na sanitku je IMHO nárok a jsou na to převážení zařízení, možná i pomohou se schodama, pokud bydlíte někde s blbou dostupností. Ale na odvoz se občas čeká dlouho (jako hodiny) a je s tím nějaké malé dodatečné papírování.
Ale pokud máte nějaké mladé, nebo známé, s pohodlným autem, kteří mají čas a náladu a odvezou vás, tak to může být pohodlnější a ve známém prostředí se znamými lidmi, kteří třeba i doma pomůžou s prvními kroky (uvaří čaj, nebo kafe, z támhleté poličky přendají tohle sem na dosah ruky a tak).
Já takhle vozím rodiče a je to príma, mě takhle odvezl z nemocnice syn a velice jsem to ocenil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.