Nejste přihlášen/a.
Věc: Stížnost - Zasílám stížnost ohledně Michaela Bytomská,IČO 69524408
Zpráva:
Prosím o ošetření provozu a výkazu faktur za poskytnuté služby kadeřnictví na adrese Sázavská 14,Praha 2.Služby paní Bytomské jsem poprvé využila 31.3.2010,kdy jsem si nechala v této provozovně prodloužit vlasy za celkovou cenu 19000,- včetně nákupu vlasů(na tuto službu jsem si vyžádala fakturu).Po té jsem toto kadeřnictví navštívila čtyřikrát ohledně umytí a vyžehlení prodloužených vlasů,vždy se cena za poskytnutou službu pohybovala v rozmezí mezi 500,- až 700,-(na tyto služby jsem již fakturu neobdržela)..11.června 2010 jsem využila služby paní Bytomské ohledně odstranění nastaených vlasů a nabarvení mých vlasů vlastních.Za tuto službu jsem zaplatila 4500,-(na tento zákrok jsem opět neobdržela daňový doklad)...Chápavě jsem toto bohužel respektovala,daná kadeřnice má cca ročního syna Denise a do této chvíle jsem byla s odvedenými službami spokojena.Problém nastal až při dalším využitím služeb paní Bytomské a to dne 30.září 2010,kdy jsem provozovnu na adrese Sázavská 14,Praha 2 opět navštívila ohledně připevnění již jednou použitých a v této provozovně zakoupených vlasů.Za opětovné připojení vlasů jsem zaplatila 3400,-(opět bez toho,abych dostala daňový doklad)vlasy mi po této návštěvě salonu svévolně vypadávají,spoje se posunují o 2 až 10 cm,u některých to došlo až k vyčesání pramínků.O tomto jsem jmenovanou kadeřnici informovala telefonicky,domluvily jsme se na opětovné návštěvě kadeřnictví dne 4.října 2010,kdy mi bylo šest pramínků připevněno a všechny vlasy obarveny a vyžehleny.Za toto jsem zaplatila 1700,-(opět bez dokladu)...Dne 15.10. 2010 jsem paní Bytomskou kontaktovala telefonicky,stěžovala jsem si na posun vlasů a vyčesávání pramenů.byla jsem odbyta tím,že pokud se uvolní ještě nějaký z pramenů vlasů,mám zavolat následující týden a domluvíme se na případném připevnění.ten samý den se mi ale uvolnily další dva prameny,volala jsem paní Bytomské,telefonáty byly bez reakce,reagovala až na sms,ve které jsem ji žádala o domluvu na přijetí reklamace její práce a přepracování.Toto bylo dost vulgárním způsobem zamítnuto,nepřeji nikomu aby musel poslouchat tak agresivní rozhovor se svojí poskytovatelkou služeb,telefonát skončil negativně slovem sbohem.vlasy se uvolňují i při pouhém projetí si vlasů rukou,objem vlasů od posledního připojení je cca poloviční,bojím se již vlasy jak mýt,tak česat,nosím je svázané v culíku a v tuto chvíli nevím,jak toto řešit,vzhledem k tomu,že nemám o tomto poskytnutí služeb jiný daňový doklad,než za službu první,která byla za 19000,- a za kterou jsem si musela fakturu vyprosit.Tuto fakturu zasílám v příloze.Děkuji za pomoc.S pozdravem Zdenka Loskotová.
Paní Zdenko. Bylo by zřejmě ve Vašem případě vhodné obrátit se na Českou obchodní inspekci, případně právní poradnu. Bohužel, nemáte-li k provedeným procedurám daňové doklady,jak chcete dokazovat, že k nim vůbec došlo?
doplněno 21.10.10 11:11:Také si myslím, že nebylo nejšťastnějším řešením, uvádět takto veřejně údaje o podnikatelce, byť Vám provedla dle Vás práci nekvalitně.
Vzhledem k tomu,že daná kadeřnice odmítá přijmout reklamaci ode mne,razantně si stojí za tím,že ona odvedla svoji práci dobře a v tuto chvíli v podstatě zneužívá mé předchozí důvěry k ní(viz.netrvala jsem na vystavení faktury za každý zákrok),v tuto chvíli již byla kontaktována i salónem,v němž mne té hrůzy,kterou mi vytvořila na hlavě zbavili,stejný názor o nekvalitně odvedené práci slyšela tudíž i od profesionála,opět bez uznání své viny,tak mne v tuto chvíli nenapadá jiná varianta varování dalších případných zákaznic.
Milá paní, jistě o sebe pečujete, a proto navštěvujete takovéto salony a platíte i dost vysoké částky za jejich služby. Přemýšlela jste, že byste mohla navštívit nějaký salon, kde by Vám vylepšili srdce, lásku, mírnost, vstřícnost a jiné? Určitě by Vám takové vylepšení zlepšilo i Váš image. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.