Nejste přihlášen/a.
Po své zkušenosti musím říci, že je třeba požádat soud. A ten vydá rozsudek. Pak se nelze vymlouvat, jako že nemám, příští měsíc doplatím atd. Nejen pro současný stav, ale i na dobu, kdy povinný zůstává stále dlužníkem i nadále. Nemůže zapřít. "Co je psáno, to je dáno". Nějaké dohody na cestě jsou ke srandě králíkům. Je potřeba děti živit, oblékat, zajistit vzdělání, koníčky atd. Nikdo se slibů nenajedl. Soudní rozsudek, rozhodnutí!
asd, nesouhlasím, mám jinou zkušenost. Plakal jak je na tom zle, jak má nějaká vydání a ještě nějaké opravy a že fakt, ale fakt nemůže. Holka že se bez školy v přírodě pro jednou obejde. Po čase jsem se dozvěděla, že naboural auto a do chaty mu teklo, musel opravit střechu. Ale když tak naříkal, litovala jsem ho a málem jsem já sebrala dětem a dala jemu. Ale rozsudek? To je jiný šálek kávy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.