Jel jsem ze Znojma do příhraničního městečka rakouského Retzu a pokladní ČD ve Znojmě mne odmítla prodat jízdenku na cestu zpět.Osobě předemnou na obě cesty paní pokladní prodala.Já měl ještě na cestu tam zatím platnou časovou jízdenku ale už by mne to nevyšlo na zpáteční cestu.Bylo mne řečeno že na nádraží v Retzu není označovač strojek jízdenek a český průvodčí má s tím práci to ručně označovat propiskou.Po komunikaci přímo s průvodčím mne bylo řečeno ze s tím nemá žádný problém a oba zpusoby uznává jízdenku z předprodeje nebo u něj zakoupenou ve vlaku.Nakonec po nepříjemné hádce mne pokladní jízdenku neoznačenou prodala do Znojma s velkou neochotou.Nechápu jenom to proč jednomu cestujícímu ji prodá na obě cesty a mne odmítla zpáteční prodat z důvodů že lituje průvodčí že mají práci navíc a jim osobně to nevadilo?
Kdysi jsem si s podobným problémem s lístkem (dostal jsem ve vlaku pokutu, protože byl neplatný), stěžoval u vedoucího nádraží (Praha-střed), kde mi ho prodali a docela to řešili. Jenže to už je hodně dávno. Za pokus by to možná stálo se na něj obrátit, co to tam má v pokladně za (neexistující) konflikt s průvodčím a ať si to vyříkají mezi sebou a tebe ať do jejich vnitřních problémů laskavě netahají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.