Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zajít chirurgie nebo kožní

Od: anna* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, už asi tři týdny mě chytají křeče do dvou prstů u nohy. V práci z bot který už mám minimálně dva roky...a tak jsem dnes koukala na ty prsty a zjistila jsem že tam mezi nima mám zvrdly bolák kůži. Ty prsty pak jsou trochu křivo a bolí.
Jenže na kožním budu čekat další nevim jak dlouho co myslíte nebo raději chirurgie?

Kam zajít chirurgie nebo kožní

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

4x

Ani jedno. Zajděte za vašim obvoďákem.

anna*

proč obvodního , podle mě mě stejně pošle na kožní atd ještě kamarád mě říkal možná kuří oko co myslíte?

jp

Taky si myslím, že to je kuří oko, tím se praktik zabývat nebude. Toto řeší obor podologie, odstranění kuřího oka za 350,-Kč.

hodnocení

1x

Do lavoru teplou vodu se solí a nejméně 30 minut nechat odmočit. Pak všechen ten šurvajz odrbat. Nejspíš tu bradavici nebo kuří oko s tím bordelem odstraníte. Pak by to chtělo nějakou hojivou mast, v drogerii masti a krémy na nohy, na šlapky jsou k dostání. Hned tak vypadnete z pracovních bot, nohy umýt a obout sandály. Ze všeho nejdříve je potřeba odstranit výpotky a odumřelou kůži.

jm
hodnocení

0x
Lékárna, koupit kyselinu na bradavice a propolis. Možná recept obvodního bude levnější varianta. Do měsíce klid.

km
hodnocení

0x
Muze to byt kuri oko i ten mozol. Oboji je treba odstranit.
3 tydny vas brni prsty a vy az nyni se na ne podivate? ...
Jinak mate jeste pravdepodobne plisen. Tohle neni hezky. Mozna by bylo na miste se o sve nohy lepe starat...
anna*

strašně se mě potí nohy a používám sprej ale k ničemu

jp

Potí se vám nohy, protože máte nevhodnou obuv, ty určitě vyměńte za něco vzdušnějšího. Pokud to v práci jde.

anna*

pevná bezpčnostní obuv to nezměním

spu

Ale práci změnit můžete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]