Dobrý den, už asi tři týdny mě chytají křeče do dvou prstů u nohy. V práci z bot který už mám minimálně dva roky...a tak jsem dnes koukala na ty prsty a zjistila jsem že tam mezi nima mám zvrdly bolák kůži. Ty prsty pak jsou trochu křivo a bolí. Jenže na kožním budu čekat další nevim jak dlouho co myslíte nebo raději chirurgie?
Do lavoru teplou vodu se solí a nejméně 30 minut nechat odmočit. Pak všechen ten šurvajz odrbat. Nejspíš tu bradavici nebo kuří oko s tím bordelem odstraníte. Pak by to chtělo nějakou hojivou mast, v drogerii masti a krémy na nohy, na šlapky jsou k dostání. Hned tak vypadnete z pracovních bot, nohy umýt a obout sandály. Ze všeho nejdříve je potřeba odstranit výpotky a odumřelou kůži.
Muze to byt kuri oko i ten mozol. Oboji je treba odstranit. 3 tydny vas brni prsty a vy az nyni se na ne podivate? ... Jinak mate jeste pravdepodobne plisen. Tohle neni hezky. Mozna by bylo na miste se o sve nohy lepe starat...
anna*
strašně se mě potí nohy a používám sprej ale k ničemu
jp
Potí se vám nohy, protože máte nevhodnou obuv, ty určitě vyměńte za něco vzdušnějšího. Pokud to v práci jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.