Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jelenia Góra, Kudowa Zdrój

Od: milancukrar® odpovědí: 22 změna:

Manželka projevila zájem jet do Polska do uvedených měst (klidně i dalších) na tržnice. Takže Vás milé kolegyně a kolegové prosím, pomozte mi, kam jet do tržnice.

Moje nadšení je monimální, proto se ptám kdo tam někde byl, nad východním Českem.

Děkuji a trpím.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riky99*
hodnocení

0x

Ještě se dá jet do Klodzka, ale Kudowa Zdrój je hned za hranicemi. Radím vyrazit co nejdříve, protože s blížícími svátky přibývají davy lidí.Určitě tam nevyrážejte bez zimní bundy a teplých bot , případně (pokud neřídíte ) s placaticí rumu v kapse:). Náladu si spravíte zdejší výbornou grilovanou klobáskou ( alespoň tak činí můj muž ) nebo čuníkem a můžete se poohlídnout třeba po nových poklicích na auto . Tak přeji příjemný výlet ...;)

hodnocení

riky, určitě to nebude příjemný výkend, ale co dělat. Musím vyhovět. Osobně snad, možná, potahy do auta, Ale spíše bych uvítal GPS tržnice (parkoviště) a sdělení typu, v tomto městě je malá třžnice, tamto je velká, tady je přecpáno...

Seznam zboží mě je jedno co chce manželka koupit, ale když už jedu trpět, tak ať je to velká tržnice.

alf*

GPS (Chudých lázní Kudowa-Zdrój) jsou na obrázku, parkoviště je ve spodní části, asi za 20. placení v korunách bez problémů. Připravit se na davy lidí, ty tam jsou myslím téměř nonstop. Ještě pozor na termín návštěvy staypoland.com/...

Dobré klobásy.

doplněno 21.10.10 19:08:

mapa maps.google.cz/...

doplněno 21.10.10 19:09:

dluohé odkazy tu jsou stále problém tedy mapa http://jdem.cz/hqgj8

Jelenia Góra, Kudowa Zdrój
hodnocení

alfe, tam jsou i lázně? jako na plavání? termální?

jedu tam 28.10. na náš svátek...

alf*

Nie wiem, jest basen kudowa.pl/... i park zdrojowy kudowa.pl/...

raadek*
Trpíte oprávněně. Je to něco podobného jako naše vietnamská tržnice, ale ceny jsou malinko lepší. V J.G. jsem už dost dlouho nebyl, ale je to tam prý pořád stejné. Lepší jsou obchody, kde seženete i kvalitnější zboží. Výhodné je sehnat Zloté od nějakého recepčního u nás, ale z kraje Polska a na tržnici Zloté nepotřebujete. Samozřejmě je to méně výhodné. Třeba bude manželce nakonec stačit, když se stavíte ve Sklárské Porebě. Benzinu si moc neberte. Minulý týden přišel na 27,80kč a některé pumpy mají pá, so, ne akci devadesátosmičku za stejnou cenu jako 95. Cigarety jsou cca o 10kč levnější. R.
hodnocení

raadek, díky, jasně peníze, to asi musím mít zloté, nebo i za české se kupuje, jejda to se musím podívat někam na kurz korunek...

nebo že by se mě rozbilo auto? to neprojde, páč bych musel vzít druhé...

hella*
hodnocení

0x

Připojuji se k doporučení Klodzka a Kudowy Zdroje (doufám, že dobře skloňuji), pokaždé jsme odtamtud odjížděli spokojeni. V Klodzku jsou ještě o něco lepší ceny než v KZ, které je těsně za českými hranicemi, takže vždy začínáme tam.

hodnocení

to je už lepší rada,

zatím jen díky, po času se uvidí...

8976*

Zdravím pane kolego - já se vašemu nadšení nedivím , ale dobré klobásy, mořské rybky a jiné poživatiny za rozumnou cenu ...ale v kameném u soukromníka, ne na trhu...já mám na zítra trochu jiný program budu pozdravovat v teplém bazénu v mederu levý roh ve vnitř 09 - 19.30.

hodnocení

8976, levý roh je ta rybárna s hamáním a papáním?

Ještě dotaz, umí v Polsku dobré řízečky? to se snad začnu těšit...

8976*

to taky dávám si tam hyka, ale jinak trávím čas v tom příšerně teplém vevnitř v levém rohu a když už přehřívám přelezu ze zastávkou u baru do krytého zaplavat a pořádně vychladit, pak zarelaxovat a znovu teplý - samozřejmě mezitím nějaká zkouška něčeho dobrého...

No a na tržišti v polsku tak jako v gyoru biftečky, klobásy, ryby na roštu i v obalu nezdravé na tuku se zeleninkou, chlebem atd...dá se tam strávit příjemný den pokud se zavčas ztratíte manželce aby z Vás neudělala šerpu, tuto chybu už nedělám...několik let, sraz v tolik a v tolik - na řidiče se čeká...

zakus*
hodnocení

0x

Záleží odkud jedete. Kudowa je hned za hranicema a je tam parkování přímo u tržnice. Kłodzko nemá smysl je to o 40km dál a tamní tržnice má dny své slávy už dávno za sebou. Pokud pojedete do Kudowy časujte to na 8 ranní. Do 9:30 tam je relativní klid. Potom už to je jenom pro masochysty. Jelenka je dál od hranic a rozhodně tam není taková tržnice jako v Kudowce.

hodnocení

ještě furt bádám, ale kde je v

Jelenia Góra

tržnice, nemáte někdo GPS?

raadek*
Určitě tam trefíte. Buďto se v J.G. zeptáte na TARG nebo jeďte za nějakým čechem nebo českým autobusem. Je tam malá a velká tržnice, ale opravdu nečekejte nějaké zázračné zboží. Možná souřadnice v google mapě najdete. R.
5o

Asi jste tam dlouho nebyli,ta velká tržnice tam už dávno není.

hodnocení

To byla cesta... v 6 ráno z Jaroměře, v 7:45 Jelení Gora, hodinu ježdění a hledíní, česky nikdo až taxikář sdělil, že je to za rohem... 10 stánkařů víc nic,, po hodině čekání na další stánkaře jsme jeli do Kudovy Zdroj a za 5 minut jsem měl co jsem potřeboval.

Ale co bych neudělal pro manželku, když chtěla do Jelenie Gory.

díky...

raadek*
Omlovám se Milane za nepřesnou informaci. Doufám, že vám nezpůsobila problémy. R.

hodnocení

Radku, nic se nestalo. 16 lidí sdělovalo, že tam nemám jezdit, ale manželka si přála výlet... tak jsme jeli...

(byl jsem na koni)

valda*

Dobrý den,

četl jsem toto forum a rád bych se zeptal zda jsou trhy v Kudowa Zdrój i v neděli, rádi bychom tam vyrazili již tuto neděli 21.10.

Předem děkuji za info.

hodnocení

valdo, jelikož jsem tam byl poprvé, tak nevím. Ale jezdí se tam stále, svátky, víkendy atd...

bez záruky

valda*

No jsem na to zvědav, moc se mi tedy nechce jet jen tak, ale risknu to. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma trhy kudowa zdroj

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]