Nejste přihlášen/a.
Kdo má zkušenosti s taxíkem od vlakového nádraží Brno směr město.Na netu je reklama na Impuls taxi,ale do 3 km za 200kč a 60 nástup a 7 kč za čekání/min.Jela jsem naposled předloni už nevím s kým a za 160 kč z Č.Pole na vlakáč za 160 kč,je to víc jak 3 km.
Nechápu otázku. Vlakové nádraží v Brně je stále ještě přímo v centru města.
Vidím tam něco o Černých Polích - to už není "město" ale okrajová čtvrť. A já tam jezdím šalinou.
Že nikdo neodpověděl na dotaz nevadí,ale poučím vás ame1 : město Brno se skládá z Městských částí nejen ze středu města/centrum a je jich 29.Takže Černá pole tvoří jednu městskou část
Jsem rodilý Brňák a pojem "město" vždy označoval střed / centrum Brna. Bydlel jsem od narození dvacet let v Černých Polích a když se řeklo "jdu do města" tak to znamenalo že jdu tam kde je nyní parkovací oblast A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.