Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tento talíř?

Od: retrozivot odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chci doplnit sadu, která mi zbyla po babičce a sháním pár mělkých talířů tohoto typu a stejného vzhledu. Nevíte o nějakých? Měla by to být nejspíš značka Ditmar Urbach. Děkuji
Kde sehnat tento talíř?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Ovšem tenhle obrázek je staženej z internetu a zdá se, že jich je všude k mání jak máku, takže to bude asi jinak, než to má znít.

retrozivot
Ano je stažen z inzerátu, který ho již ale nenabízí. Talíře mám doma, ale dost chybí. Chybí čtyři talíře mělké, poté tři dezertní a čtyři hluboké :). Chci to doplnit, ať je to kompletní.
Zde fotka, ať víte co mám doma a co mám na mysli *smich*
Kde sehnat tento talíř? #2
retrozivot
PS: když jich je jak máku, pošlete mi odkaz? Našel jsem jen pár inzerátů a nikde už nejsou dostupné..

lmgify
hodnocení

0x

Bylo mi divné, proč je mi ta značka Ditmar Urbach tak povědomá. Myslím, že jsem si už vzpomněl, kde jsem ji tak často a pravidelně vídával -- na nádržce záchodu ! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]