Nejste přihlášen/a.
Objednávala jsem oblečení . Objednávám pravidelně a nikdy nebyl problém až teď . Nejdřív mě psaly , že oblečení bude rozděleno na dvě zásilky . že mají všechno v jednom skladě až na jedny šaty , které mají prý úplně v jiném skladě , že to pošlou zvlášť. Říkam ok. Druhý den mi napsali v objednávce , že část objednávky nebyla vyřízena . Pak mě psali mail , že se nepodaří celou objednávku zrealizovat . Spíš to na mě působí , že se to někomu nechce řešit kvůli jedněm šatům . A tak to takhle zahráli do autu. Protože ty šaty na netu mají a mají všechny velikosti. Tam když nemají velikosti tak je to okénko vybledlé, což tady není. O ty šaty mám opravdu zájem Tohle jednání mi jako fér nepřijde. jak se tedy bránit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.