Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, aplikuje je injekce hyalgan do kloubů v prstech při artróze? Děkuji
Ano, konkrétně polyartróza (+ karpály + revma). Artritida asi ne, když výsledky krve neukázaly zánět.
Máte doma konopí ve vazelině? A už jste ho zkoušeli na noc do bavlněných rukavic? K dostání v pracovních oděvech nebo v drogerii v koutku pro zahradníky za cca 20 kč. Vyzkoušejte!
Tohle benu.cz/...? To zrovna doma mám, to používám na mozoly já. Bylo by super, kdyby to pomohlo, děkuji za radu. Nebo koukám, že v jiném vlákně jste radila toto: konopnytata.cz/... . To vypadá kvalitněji, vyzkoušíme .
Nedá mi to, musím napsat ještě i svou zkušenost. Poraďte babičce Paralen při boletech a je dobře na noc. Teď jsem objevila Dr.Max má v akci Paracetamol. Mám ho týden a funguje nejlépe z toho, co jsem kdy v životě proti bolesti užila. A jestli babička, nejspíše bude stejně stará jako já, mívá křeče, je dobré Paralen/Paracetamol vzít současně s magneziem, hořčíkem. Kupodivu to bezvadně funguje.
Moc děkuji, poradím. Také mívá křeče v noci. Používá Ibalgin už řadu let pokaždé, když ji něco bolí. Není ibuprofen léčivější na záněty ve srovnání s paracetamolem? Nebo ten paracetamol sice neléčí, ale tlumí tu boles účiněji? To se může Paralen užívat dlouhodobě? Jak silný prosím máte a berete si jednu tabletu nebo půlku? Kdy? Nevíc ji ruce bolí po ránu.
S takovými bolestmi a vrozenou artritidou já se trápím několik desetiletí. Problém je v tom, že ty záněty dělá pošahaná imunita. Naprosto bezdůvodně a navíc, ještě se stěhuje. Většina prášků Brufen atd, neléčí, jen tlumí zánět. Po Paralenu nebo Paracetamolu nemám klouby tak horké a bolavé. Dělá mi dobře teplo, z ledování bych umřela. Večer většinou poznám, že bude zle. Mám pocit, že mi něco leze po kůži nebo mi někde něco cuká nebo mě normálně některý kloub bolí. A tam je čas na prášek + hořčík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.