Nejste přihlášen/a.
Pouze doplním, že pokud nejde o lék ale nějaký volně dostupný preparát, nejlevněji to seženete na OFICIÁLNÍM ESHOPU ONOHO VÝROBKU. Lékárna výrobky nakupuje a nahazuje si na ně marži ať už v kamenné nebo online lékárně.
Pokud věc prodává i přímo výrobce, neljevněji to bude u něj.
Kupoval jsem teď nedávno vysavač a výrobce ho měl na eshopu drazší než někteří jiní. Sice jen o kousek, ale přece. Asi někomu, kdo prodává mraky výrobků každý den po léta stačí menší marže, než výrobci, který prodává především obchodům a kusový prodej mu moc nejde
Tazatelka dnes nechtěla vysávat, ale užívat lék/doplněk stravy. Jako zaměstnanec obchodu s tímto zbožím tvrdím, že nejlevněji produkt nakoupí u nás jako u výrobce/primárního prodejce a pak až u druhých stran, což jsou mimo jiné i zmíněné lékárny.
Vysavače jí můžete dohodit sám
"nejlevněji to seženete na OFICIÁLNÍM ESHOPU ONOHO VÝROBKU"
chrochrodes kecá - Jsou výrobci, kteří chtějí udržovat dealer skou síť ať ti pak nasadí na svůj shop nesmyslně vysokou cenu, aby právě jejích dealeři dobře prodávali
pak jsou ti druzí, kteří podrážejí ceny svých dealerů nebo vůbec žádné dealery nemají a prodávají si to sami, tedy jsou tyto dvě různé strategie a rozhodně neplatí,
Milý anonymEU. Není mi jasné, co tady vyskakujete. Já jsem psal, JAK TO CHODÍ U NÁS VE FIRMĚ a obvykle i u naší konkurence, takže svá moudra aplikujte jaksi někam jinam, třeba do té Vaší firmy.
P.S.: Zásobujeme několik sítí lékáren, takže skutečně nemáte nejmenší ponětí o cenové politice v tomto případu. Své dohady adresujte někam do dohadárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.