Dobrý den, kamarádka mi vyprávěla o filmu z nedávné doby v tv, kde matka žila v nepořádku,obětovala tomu i vztah,zničen tím i život. Prosím neznáte název? Děkuji.
Film Ošklivé tajemství vysíláný 20,7, ve 20 hod na Prima Love. Lucy nemůže nikoho,pozvat domů, matka trpí chorobnym nakupováním, doma se už ne obou pro kupu věci ani hnout.
nov
Já hledala na čsfd stejně jako ben herečku a její filmografii. AI se v tomto případě může jít vycpat.
Dobrý den, že by nějaký díl seriálu Výměna manželek? Tam je většinou něco "eklhaft" nebo neuvěřitelný bizar . Zdravím! P.S. Film to má být český nebo zahraniční? Na které stanici to kamarádka viděla? Nějakého herce či herečku poznala?
Ona mluví o filmu, leda že by kamarádka měla takové vyjadřovací schopnosti, že by se v překladu ztratil i rozdíl mezi reality show a filmem, vy mylně nazýváte reality show seriálem...
Nebo jsou podle vás VyVolení Love Island apod. seriálem?
Viděla minulý týden, zahraniční film, poměrně nízká úroveň. Tvrdila, že název podobný slovu Tajemství. Žena žije s dcerou, nezvládá nepořádek doma, i dcera se kvůli tomu cítí sociálně nízko, žena obětuje i poměrně dobrý vztah s mužem tomuto tajemství. Když se rozhodne uklidit, dojde u toho k vyhození respirační pomůcky a ona při záchvatu umírá. Kvalitu nečekám.
chad
Takže se problém vyřešil. A vás nejspíš zajímá, jestli dcera potom uklidila?
chlochydess*
Umělá inteligence vyplivla toto, ale nepovedlo se mi to dohledat v programu televize:
"Film, který odpovídá této zápletce, je "All the Dust" (původní název "Pour le meilleur et pour le pire"), což je francouzský televizní film z roku 2016. Hlavní hrdinka, kterou hraje Clémentine Célarié, trpí závažnou formou syndromu hromadění (hoarding), což ovlivňuje její život a vztahy. Během pokusu o úklid dojde k vyhození její respirační pomůcky, což má tragické následky"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.