Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl čekat?

Od: zbirinka* odpovědí: 57 změna:
Zdravím, mám takový pro někoho možná banální problém.Já to ovšem beru jakou mojí největší životní katastrofu(kterých ještě určitě bude).Já bych jen chtěla pohled na věc od více lidí.Měla jsem přítele (možná ještě mám,nevím) 5let-)celých 5let vše v pořádku až na pár krizí ale ty mají asi všichni.Ovšem poslední rok se strašně změnil-)stal se z něj takový lesní muž běhá po lesích s bratrem,chce bydlet do konce života s bratrem...je toho mnohem víc.Přemýšlí o budoucnosti jinak než já a to je jádro problému.Já sem člověk který se snaží pro vztah udělat vše tzn.jeho bratra jsem respektovala jak jen to šlo(i když jsme ho měli stále za zadkem).,samozřejmě že občas jsem mu už naznačila že se mi to nelíbí.Nebydleli jsme spolu i když byt máme jen jsme tam přespávali nechtěl bydlet bez rodiny.Láska v našem vztahu vždy byla,sex v naprostém pořádku,jen ty naše představy se lišily.No a teď mi dokonce řekl že chce být volný aby mohl běhat po lese a nemusel se někomu zpovídat a mohl s bratrem navštěvovat bary atd.Nechápu to neříkám že jsme se nikdy nehádali posledních 14dní to vřelo.Ale přece neni možný po 5 letech to takhle ukončit bez většího vysvětlení?Chlapi jsou pro mě opravdu záhadou.Co si myslíte vy?Mám čekat až se jednoho krásného dne vyřádí a vrátí se?Blbost že?Jinak je mi 22 a je mu 24-)byl to můj první vážný vztah a i po sexuální stránce-)možná vám to pomůže lépe odhadnout situaci.Díky

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x

Podle mnoha odborníků lze poznat, jesti je vztah v pořádku, nebo ne podle toho, zda si partneři spolu vytvářejí společné plány. Nemusí se jednat jenom o dlouhodobé významné plány, ale teba o plány typu: "Co budeme zítra vařit", "Kam pojedeme na dovolenou". Jestli s tebou nepočítá do budoucna, jistě to není v pořádku, otázka ale je, jestli to nevnímáš trošku jinak, než to skutečně je. Zkusila jsi si s nním o tom promluvit? Co ti na to řekl on?

zbirinka*
hodnocení

to víš že jsem to nevydržela a chtěla to řešit,i když mi každý říkal ať ho zatím nechám a uvidí se.Ale je si tím jistý,nechce mi prý ubližovat tím že mi nikdy nebude moci dát to co já chci protože on od svých požadavků na volnost nikdy nepoleví.Sama to nechápu já sem se snažila ho nijak neomezovat.Chodil pařit a já nic neříkala-bylo mi to sice líto že nechce být se mnou a chce za kámošema ale já to chápu taky potřebuji občas být s kamarádkami. Ale poslední dobou toho na mě bylo už moc a nedařilo se mi moc přetvařovat a on si to nechal uležet v hlavě a místo toho aby se to nějak řešilo tak to radši ukončil.A teď dělá hrdinu a tvrdí že je mu beze mě lépe-)tomu nevěřím na toho až moc dobře znám.Ale nevím co dál už se mi nechce ho ,,otravovat" a ptát se co a jak asi budu muset jen čekat co se mu v té hlavě zrodí...Co myslíš?Je to dost čerstvé stalo se to v sobotu

zbirinka*
hodnocení

ještě pro upřesnění:snažila jsem se to dořešit ale momentálně neví co chce.Strašně si protiřečí nedává to vůbec smysl.Vše jsme dělali jen spolu žila jsem v podstatě jen pro něj.Teď jsem opravdu na dně,psychicky mimo...pomůžete

al bunda*
Co se stalo, že mu začalo takhle hrabat? Bylo to tam vždycky, nebo je to něco nového?
zbirinka*
hodnocení

to víš začal makat v praze a seznámil se s partou lidí která se zajímá o přírodní tajemství no jednoduše magie,tajemné bytosti,posilování ducha nebo-li taiči a byl problém na světě.Přemýšlela sem i o tom jestli něco nebere...samozřejmě vtip.A je to tam skoro 4 roky ale brala sem to v pohodě...ale je mu se nelíbí že tomu asi neholduji tak jako on
qwertz*

Jestli tomu rozumím, ty jsi udělala co se dá, on ví, co k němu cítíš a co si přeješ, takže je to teďka už jenom na něm. Vím, že ti to teďka v hlavě asi hodně "šrotuje", že pořítáš hodiny, ale víc už asi fakt udělat nemůžeš, jenom bys to pokazila. Počkej tak týden a za týden mu tohle všechno řekni v klidu znovu a pak to už nech jna něm.

zbirinka*
hodnocení

máš pravdu to já vím,ale je to dost těžký.Dřepím jen doma na zadku a čučim doblba doma sou ze mě všichni hotový takhle mě neznají.Sem takovej vtipálek veselej.Kamarádů moc nemám jelikož sem si je nestačila nějak udělat a nebo sem o ně přišla a nebo je mám ale ne tak dobrý jak sem si myslela-)takže z toho vyplývá že budu doma dřpět na zadku a brečet a brečet k ničemu.Ale jinak díky aspoň to potěší snad i utěší.
qwertz*
Proč myslíš, že se tady snažím pomáhat? Protože jsem si prožil podobné věci, jako asi teďka prožíváš ty. Ale to ostatně asi každý. Nejsem v tom odborník, ale s jistotou ti mohu říct, že časem to bude lepší... Časem to nebude bolet tak hodně a objevíš kamarády, pro které budeš důležitá a oni pro tebe... Rozhodně pomáhají koníčky, zkus si nějaké najít, to ti pomůže i dostat se mezi lidi. Dneska a zítra se klidně lituj, ale pozítří s tím zkus začít něco dělat...
zbirinka*
hodnocení

já vím, máš pravdu.Promiň jestli sem se tě dotkla

qwertz*
Néé, ničím jsi se mě nedotkla, to je pitomost, jenom jsem chtěl, abys věděla, že na podobné trápení nejsi sama :)
zbirinka*
hodnocení

já myslela že jsem tě urazila ufff.Já vím sama na to nejsem to určitě ne.Ale zajímavé je že jsem si myslela že tady budou většinou radit ženské.A ejhle samej chlap-)to mě dost překvapuje no uvidíme co přinese čas i když si myslím že on už se nevrátí je rozhodnutej a já začínám pochybovat o tom jestli má cenu ho vůbec chtít zpět.No cítím se líp že jsem se vykecala i když hodně věcí nebylo řečene jelikož se sem nedá vepsat celá historie a já nerada zatěžuju někoho problémama,ale takhle anonymně to není špatné
al bunda*

Proto jsme tady.

Já třeba si myslím, že bys měkla jít mezi lidi, projít se po obchodech, udělat si pár malých radostí.
Jestli Ti kluk blbne takhle čtyři roky z pěti, co jste spolu... Jsi mladá, život před sebou. Jak říkal kolega, dej tomu tak týden, nevyhledávej ho a nechej ho, ať se sám rozhodne, čemu, nebo komu dá přednost. Osobně si myslím, že nemá cenu ho chtít zpět, ale ty informace, cos dala, jsou kusé a pozadí bude asi podstatně složitější. Rozhodnutí bude na Tobě.
Hodně štěstí.

radkacka*
na tento problém je hodně těžko odpovídat chlapům někdy nerozumím ani já..Opravdu budeš muset počkat jestli se vrátí..Je to těžké srdíčko bolí zažila jsem to taky..*plac*ale můj přítel už se nevrátil našla jsem si nového přítele po roce to už se mi zdálo dost velká doba aby si to rozmyslel..přeji hodně štěstí a držím pěstičky aby si uvědomil jak si pro něho důležitá:)
zbirinka*
hodnocení

děkuju vám všem,ale teď mě napadlo jestli v tom neni nějaká ženská protože mi i říkal že normální chlap nemůže celej život skákat na jedný matraci.Ale na jednu stranu uvažuju logicky on neměl čas někoho mít byli sme fakt jen spolu.Ale teď už mě napadají i ty nejhorší věci. A začínám mít i ty nejhorší myšlenky,jestli víte jak to myslím.Jestli je v tom ženská tak to nesnesu,to už by bylo moc
qwertz*

Já si, podle toho, co jsi napsala, nemyslím, že v tom nutně musí být ženská. Třeba je prostě jenom nevyzrálý a nedokáže ocenit, co v tobě má. A pokud si budeš vytvářet možné"scénáře", stejně to ničemu nepomůže. Soustřeď se teďka na sebe a ne na něho :)

zbirinka*
hodnocení

radkacka: a rok čekat to tě obdivuju,rok se ubíjet a myslet na to co dělá s kým je to ne to by asi nešlo
radkacka*
nešlo mi ho dostat z hlavy...víš..vždycky když sem šla s někým jiným na rande vždycky jsem v každém viděla"HO"...a ted sem s novym přítelem 3roky a sem uplně v poho..*klik*pa PS:Jiná ženská v tom podle mě není..nenakukal mu někdo něco..stalo se mi,že můj nýnější přítel má v práci blbé spolupracovníky,kteří se mu snažily něco nakukat,ale naštěstí si to nevzal k srdci on mi to řekl a já si to sněma šla vyřídit a daly pokoj..*cert*
zbirinka*
tak vás všechny znovu zdravím, jen tak pro informaci je mi už o něco lépe a jsem vám opravdu všem vděčná za takovéto psychické podržení-)řekla bych že to dodalo i trochu sílu.Pro radkacka: to víš že u mě to bude dost podobné milovala sem ho celým svým srdcem ale život jde dál a asi to tak mělo být. Je to těžký ale musím se s tím vypořádat.Horší by to bylo za deset let kdyby mu ruplo v bedně...Myslím že už se k němu nevrátím ze strachu aby mu zase nehráblo a nedělal to takhle každý týden...Takže se mějte hezky pa
al bunda*
Velmi dobré rozhodnutí. *palec*
zbirinka*
možná dobré ale smutné a těžké...
pajula*
Ahoj Zbirinko, soucítím s Tebou, vím, že jeto těžké.Také řeším podobný problém.
al bunda*

S tím souhlasím, ale představ si, že by Ti takhle začal blbnout, když byste měli rodinu, děti, hypotéku... Ne-ne. Není to tak hrozné, jak to vypadá. A určitě to bude jenom lepší. Na každém konci je hezké to, že něco nového začíná.
Drž se.
Hodně zdaru.

radkacka*
rozhodně souhlasím s al bunda hodně štěstí třeba najdeš lepšího přítele i ,když je to ted třeba nepředstavitelné..
zbirinka*
tak přeji příjemný podvečer chci vás všechny jen informovat.Dneska jsem si byla pro věci na našem bytě a zjistila jsem že někoho má tak mi řekl pravdu že si před třemi dny našel děvče asi zatím jen na sex.No nejde ani popsat jak se cítím hnus blé na sebevraždu.Ale to neudělám jelikož za to nestojí ubožák.Řekla sem mu ať už mě nikdy nekontaktuje a snaží se mi vyhýbat.Vyřešil to v podstatě za nás za oba.Řekla jsem mu pár peprných věcí a neodpustila jsem si facku.Ale udělalo mi to dobře.Byl z toho dost smutný a říkal mi furt miláčku a že se mnou chce být v kontaktu a kamarád-)chachacha ani o takovéhle kamarády nestojím.Takže ještě jednou díky za podporu a jdu bojovat sama ze sebou
zuzana*
To je moc dobře. Dát mu facku a odejít středem. *smich*.Ale nebojujte se sebou - už vlastně jste zvítězila.*ua*
al bunda*

Ja Ti řekla paní Zuzana, zvítězilas. Kašli na něj a když budeš mít pocit, že je ti smutno, zastav se.
Hodně zdaru.

radkacka*
Tak to je hustý 3roky podstatě milenka to je fakt ubožák,ale ta facka musela sednout*smich*opravdu jsi zvítězila..hodně štěstí
zbirinka*
ne tři roky ale ode dneška před 4dny si jí našel.Nemohl vydržet bez sexu,i když tak dlouho od sebe nejsme.Věděla sem že bude takovýhle problém řešit sexem s nikým jiným.Ale netušila sem že tak brzo byli jsme od sebe asi 5dní a už si našel novou.Jinak to al bunda:říkal si když mi bude smutno,to tu budu každý den.Jinak moje máti se do toho vložila je to mezek pěkně sem jí za to sjela ale jeho sem varovala neposlechl takže si to od ní slízl.Jen se Vám chtěla říct že podle toho co vidím kolem sebe tak mají chlapi nějaké bláznivé období.Shodou okolností se teď snad řeší krize skoro u všech známých co mám.TAKŽE NÁŘEZ. Včera jsem zjistila že mám víc dobrých kamarádů který podrží než sem kdy doufala.Zatím
al bunda*
No nevím, asi nejen chlapi...
Že by to bláznění s Vánoci?
Hodně zdaru.
zbirinka*
je mi zle a proto píšu,vím že se s tím musím poprat sama ale trápím se tak hrozně se trápím...Je to těžký i pro moje okolí všichni se o mě bojí že si něco udělám.To sice neudělám ale netvrdím že mi to ani jednou neblesklo hlavou.Včera mi psal,já se mu od tý doby co jsem to zjistila vůbec nepsala držela jsem se stranou.Napsal mi že ho to hrozně mrzí a já mu napsala jen že mě taky.Od tý doby jsem zase ve fázi že kontroluju telefon neustále v práci nemůžu normálně komunikovat,naši společní kamrádi stojí na mé straně.Dokonce za mnou byl i bývalý přítel té slečny s kterou teď je ten můj dával mi číst její smsky takže mi to akorát víc ublížilo.Sice tam psala že s tím mým jde čistě jen o sex a že sme spolu od sebe měsíc což je lež.Je to ubožák nebyl ani schopen jí říct že sme od sebe byli teprv 4dny nebo tak nějak když se sní dal dohromady.Ta slečna je shodou okolností kamarádka mýho bráchy takže teď kontaktovala ještě mého bratra že s ním chce mluvit-)nevím proč nechci do toho zatahovat rodinu.Asi chce jen vědět jestli s ní brácha vůbec mluví.Rodiče mi vyčítají že se trápím a chci se k němu vrátit.Já ani nevím jestli se chci vrátit momentálně nevím nic,jen v´ím že kdybysme se vrátili k sobě tak se budu bát toho že mě někde pořád podvádí a nebudu mu už věřit
al bunda*

Měla by ses snažit přijít na jiné myšlenky a udělat si nějakou radost. Radši větší, než malou, utrať nějaké peníze, kup si něco na sebe, zajdi do cukrárny... Vyhýbej se myšlenkám na něj a místům, kam jste chodili. Znič věci, které by Ti ho mohly připomínat. tedy pokud ho opravdu nechceš zpět.

Ztratila jsi v něj důvěru, to je logické a protože on je mladý a zodpovědnosti příliš nepobral, nezdá se mi být vhodným partnerem. Chce to čas, co bolí, to přebolí. Určitě nestojí za to, aby ses trestala za nevěru svého (ex)partnera tím, že si něco uděláš. Máš psa? Nebo máš možnost mít psa? To pomáhá...
Drž se.
Hezký den.

zbirinka*
už sem něco utratila o víkend sem pařila s kamarádkama,bylo to lepší ale teď je to tam kde to bylo.Dneska už se mi snažil dovolat-)nezvedla sem to ale nechápu to co po mě probůh chce?Proč mě nenechá na pokoji.Zkazil to sám tak co po mě zatraceně chce.Psa mám ale je to poseroutka s ním se nikde bohužel neproběhneš.Tan jen před barák na 5min a už táhne domů je to trdlo.Já vím že to chce čas...ale lehce se to řekne hůř se to provozuje.No jo co nadělám.Jen sem se chtěla svěřit
al bunda*

Pravda, pařit s kámoškama se nedá každý den. Pejska začni trochu cvičit, je-li mladý. Rozptýlí Tě to. třeba mu házej hračku, ať Ti ji nosí, hraj si s ním, mazli se s ním - říká se tomu canisterapie. Pomáhá to.

Co po Tobě chce? Kluci vnímají "nevěru" poněkud jinak. Pro něj to bylo nezávazné odskočení, je blbej, nedošlo mu, co provádí. Tím ho nehodlám hájit. Bude se Ti to pokoušet "vysvětlit", jenže si není schopen si uvědomit, že Ty to bereš holčičím způsobem. Že ztratil Tvoji důvěru a že tohle Ty nedokážeš jen tak přehlédnout. Bude mu dlouho trvat, než se zklidní a nikdy nepochopí Tvoji reakci, protože "on přece nic neudělal"...
Hezký den.

pajula*

Ahoj Zbirinko,

děkuji Ti za podporu a pochopení.Jo jo, vztahy nejsou vůbec jednoduché. Ale určitě nepřemýšlejk nad tím, že by sis něco udělala. Za to přece ten muž nestojí a vlastně žádný. Určitě jsi šikovná milá holka, mužů je spousta..jenomže..já vím, jak srdíčko bolí, ale přebolí ...Víš, já mám mého přítele velmi ráda, ale na lásku a budování vztahu musí být dva. Jestli máš mail, ráda si s Tebou písnu a můžeme se pobavit.

Ahojík Pajula

zbirinka*

to al bunda: vím že to bere jinak jeho povahu dost znám.No jo ale nevim asi by to hodně lidí nějak pobralo ale já ne-)bála bych se že to bude provádět pořád a pořád,byl by to vztah o podezřívavosti nedůvěře.To by musel udělat něco fakt zásadního aby si mě získal zpátky.Ale nevím co:)

Pajula: vím že za to nestojí,jen mi to blesklo hlavou protože sem se cítila strašně podvedeně,osamoceně,nevím prostě zle a říkala sem si po 5 letech začínat s někým novým dyť já ani nevím jak se to už dělá.Víš představuješ si třeba i sex s někým jiným nevím nějak sem to nemohla pobrat,připadalo mi to neuvěřitelný.No a teď se to snaží dát zpátky.Jinak mi klidně napiš budu ráda můj mail je: birina@centrum.cz Díky

al bunda*

Hele děvčata v pohodě. Zvládnete to. Jste mladý, krásný holky. Máte na víc!
Ale na trouby ještě narazíte, jelikož my nejlepší už jsme rozebraní, manželky si nás hlídají, půjčovat nás nechcou a další takoví troubové se už nerodí... :D
Hezký den.

zbirinka*
velmi optimistické
al bunda*

Ta první, nebo ta druhá polovina? Je třeba si uvědomit, že ve starším partnerovi vidíš spíše tátu, zdá se být spolehlivý a zodpovědný, jenže starého psa novým kouskům nenaučíš.
Mladého si můžeš vychovat.
Ale dá to fušku.

zbirinka*
Dobrý večer přeju,píšu jelikož mám spousty novinek.Možná vás nezajímají ale sem na poradně tak chci poradit.Tak jsem tam kde jsem byla,stýkáme se spolu.Přišel sám že mu chybím že tam s tou už není ale nežádal mě abych se vrátila a ani se nějak extrémně neomlouval asi jsem mu nedala ani moc příležitost.Každopádně se začal chovat jak andílek furt mi píše volá chce se scházet.No a dnes za mnou byl v práci a začal být zase stejný že mě miluje ale nechce mi ubližovat tím že je jiný.Že se chce prostě cítit volný ale já ho svazuju(podotýkám že mu nic nezakazuju).Řekl mi že jsem nejlepší holka na světě nejkrásnější bla bla bla.No a pak zase obrat a začne já nevím jestli tě miluju a asi ne.Je mi takhle dobře.Takže nejdřív skoro brečí jak mu chybim a pak je mu zase líp a možná mě nemiluje přitom před chvíli mě ještě miloval.Připadá mi jako by se v něm prali 2osobnosti a on neví ke ketrý se chce přiklonit a nebo že mi chce ublížit aby mě od sebe odehnal...nevím jsem zoufalá,co si ymslíte vy?Jinak s tou slečnou se rozešel údajně prý myslel pořád jen na mě a nešlo to
zbirinka*
to al bunda:obě dvě části doufám že pro mě nějaký takový ještě zůstal.Porotže jinak je to beznadějné.Víš myslim že já bych si nevychovala asi nikoho sem moc hodná a obětavá.A blbá a naivní asi taky
al bunda*
Dá se na tom pracovat, zeptej se Pajuly...
Hezký den.
zbirinka*
tak teď nevím na čem se dá pracovat jestli na tom jak sem blbá a naivní a nebo na tom vztahu.Na něm už ale spíš ne.Jelikož se to celé pokazilo.V pátek sme byli spolu a vypadalo to ok,jen nevěděl jestli to chce vrátit ale choval se pěkně ale do neděle si to asi nechal uležet v hlavě a já pitomec sem se rozhodla že se zajedu podívat po práci na byt jestli tam je s ní a byl.Takže mě zklamal po druhé pak mi vysvětloval že takhle mu to vyhovuje jen s nikým spát ale nevázat se.No je to blbec
zuzana*
Ale určitě to nevyhovuje tobě.Škoda, že jsi neskončila na té facce a odchodu středem. Jdi od toho, nechtěj s ním ani kamarádit a zachovej si pocit, že jsi to vlastně skončila ty. Míň to bolí. Diskutovat s ním je pro tebe ztráta času. Do budoucna se ale nikdy nesnaž prověřovat. Většinou se dovíš to, co nechceš. Tak přeji, abys to sama u sebe zvládla a našla sílu s ním nekomunikovat. Držím palce.
al bunda*
Souhlas s paní Zuzanou. Mělo to skončit tou fackou. No škoda. Nic si z toho nedělej, investovala jsi do toho vztahu kus života, nedivím se, že se chováš nerozumně.
Zapracovat můžeš na sobě, abys nebyla jak tvrdíš"blbá a naivní", ale poznala svou cenu. Jak jsem říkal, zeptej se Pajuly jak na to. Ona už o tom něco málo ví a možná Ti řekne. A jak doufám, taky na sobě trochu pracuje. ;)
Hezký den.
zbirinka*
vím že to nebylo moc rozumné,ale bohužel nemohla jsem jinak-)no a nevyplatilo se mi to.Člověk když miluje nekouká kolem sebe a nevidí věci které jsou pro jiné zřejmé bohužel pro mě.Ale zase teď už je mi jasné na čem jsem.Všechno zlé je asi pro něco dobré
zuzana*

Já tě moc chápu. Mám tohle všechno už dávno za sebou a dělala jsem právě takové krávoviny.Člověk ví, jak by to měl dělat, ale pak se najednou zatmí a on se řídí jenom citem:)) Nic se nestalo,možná se ti to vyplatilo - ten chlapec evidentně není nic pro tebe, prostě jsi ho prokoukla a dala mu kopačky.:)). Věř mě, že takový , vlastně lepší ještě bude, najdete se určitě, ale chce to čas... Měj své sebevědomí a uvědom si, že mít rád neznamená se v tom druhém ztratit, podřídit se, ale zachovat si svou osobnost..A nakonec -všechno, co se děje, má svůj důvod.A děje se k lepšímu. Tak hlavu vzhůru holka, když se nebudeš moc snažit - přijde to samo:)

zbirinka*
Přeji příjemný podvečer,nevím zda-li sem ještě nikdo zavítá a čte co tu sesmolím.Ale pořád se dějí nové a nové věci tak vás chci jen informovat.V podstatě od té doby co jsem udělala tu pitomost že jsem si ho zase pustila k tělu a načapala ho s onou lepou děvou:) tak jsem s ním vůbec nepřišla do styku-)můžu teda říct že mi dalo hodně práce nechtít mu psát volat a nebo ho náhodně potkávat.Ale jelikož bydlíme v malém městě tak se mi ho podařilo teď v sobotu potkat.Já dělala že ho nevidím,ale vím 100%že on mě viděl-)a tím se dostávám k jádru nynější situace.Den poté mi zase začal psát a kontaktovat mě,napsal mi že i když udělal blbost tak že mě bude mít navždy v srdci a že si chce promluvit.Já mu napsala že pokud mi nechce opravdu něco zásadního tak ho vidět nechci a už zase nepíše takže je mi zase na nic...Nevím ale pořád mám takový pocit že to takhle není správné že se mi věci vymykají z rukou,mám pocit že to takhle nemělo být a že to nikdy neskončí jak pro mě tak to vypadá že i pro něj.Asi jsem blbá ale myslím že k sobě nějakým způsobem patříme a že už nikdo nebude jako on.Já vím paní zuzana a i pan al bunda mají pravdu ale mě prostě nejde nějak zapomenout nic nefunguje akor když on mi nedá pokoj a nedá...Na tohle se dá těžko poradit jen jsem se potřebovala vykecat a tudíž děkuji za pozornost..
al bunda*
Podívej, nejdřív si ujasni, co vlastně chceš. On Ti stejně zase po dvou třech dnech zahne s tou "lepou děvou", nebo s nějakou další. Je Ti to potřeba? Ignoruj ho, jdi mezi lidi, najdi si přátele, dej si inzerát na nějakou internetovou seznamku. Flirtuj, žij! Dokaž si, že jsi krásná mladá holka, naostř své ženské zbraně. Hlavu nahoru, vypnout hruď a mezi lidi! Teď!
Před lety jsem chodil s jednou takovou, co taky nevěděla, co vlastně chce. Vrátili jsme se k sobě nejméně třikrát. A dnes jsem velmi vděčný jeímu manželovi, že ji nemám já.
Přebolí to, věř mi. Jen se v tom nerýpej a na textovky neodpovídej. Nebuď měkká. Nepatříte k sobě. Nebo možná lépe řečeno, to si myslíš Ty, že k sobě patříte. On je Tvůj zatím největší životní omyl. Čert ho vem! Pusť ho z hlavy a ŽIJ!
Hezký den.
zuzana*

Holka zlatá, neděkuj za pozornost, pokud ti tenhle anonymní server trochu odlehčí dušičku a pomůže ti, že se můžeš vypsat, tak piš a piš a piš. A klidně uroň i slzičku, nikdo to tady nevidí a i kdyby viděl, tak by ji jen mlčky setřel.Jsou zde lidé různě založení a různého věku, a určitě je zajímáš...protože ti dospělejší mají tohle všechno za sebou. Je to zatrachtilé a já bych ti ráda řekla, že bude vše v pořádku, že to chce čas, že uvidí, že ty jsi pro něj ta nejlepší a mnoho dalších že...Že jsi byla nejlepší, tak to si určitě řekne, až trochu dospěje:)).Ano, máš pravdu, radit už se nedá, ale klidně piš. A co zkusit inzerát, jen tak pro legraci, aby ses ujistila, že kluci jsou? Jakákoliv forma seznámení je dobrá a je spousta kvalitních mužů i žen, kteří jenom nemají možnost potkat toho druhého...A pokud se nezamiluješ a budeš se trápit, tak na něj stále budeš myslet - a on za to určitě nestojí. Je to slaboch... Zkus to a dej vědět. Moc ti držím palec.

lenuska*
Zbirinko, drž se i když vím, že se to lehce říká a hůř dělá. Jsem na tom podobně,teda on už tu snahu asi nemá. Nemá cenu se teď dávat dohromady, byl by to vztah plný výčitek a ten by brzo skončil. Teď udělal chybu a po pár měsících to pochopí takže to spolu můžete zkusit znovu - jestli budeš chtít. S přítelem jsme se takhle dávali dohromady třikrát a ten poslední pokus trval krásný čtyři roky, ale už bylo znát, že to je slepovaný vztah. Opravdu to chce čas a zkusit se nějak zabavit jinak to stojí za prd. Měj se a hlavně se drž
zbirinka*

Přeji krásný den,děkuji za reakce.Speciálně pro pana Bundu:víš je to těžký momentálně sem tak zmatená že sama nevím co chci...

Jinak pro ostatní bylo by pro mě jednodušší kdyby mi prostě dal pokoj a nekontaktoval mě,vždycky se z toho dostanu tak nějak žiju normálně v rámci možností a pak mě dostane na kolena zase nějaká šílená smska od něj.Dala jsem si profil na jednu seznamku internetovou a byla sem už i na rande ale katastrofa.Asi na to ještě nejsem připravená.Ale jsem domluvená s kamarády že s nima pojedu na týden na hory -)tak snad to tam ze mě opadne.Určitě kdyby byly nějaké novinky napíšu a nebo napíšu jen tak jak se cítím.Mějte se krásně a hezký a úspěšný den

al bunda*

Pravděpodobnost, že Ti dá pokoj a nebude Tě kontaktovat bude vyšší, když mu nebudeš odpovídat. Jeho textovky ani nečti a rovnou je smazávej.

Moje poznámky nechápej ve zlém, občas je třeba s tím druhým zatřást, aby se vzpamatoval. Ber to jako křísení z mdloby.
Hezký den.

zbirinka*
zdravím všechny,děkuji ti drahý bundo za křisení ale nějak to nepomáhá.Stejně mu na ty jeho smsky odpovídám nemůžu si pomoct a srdíčko vždycky poskočí radostí když dostanu smsku od něj.Vím že za to dostanu zdupáno...máte pravdu zasloužím si to...zasloužila bych si nakopat někam vím o tom ale prostě si nemůžu pomoct...Ještě s tím nedokážu asi bojovat tak jak bych měla.On mě chce zpátky asi-)myslí na mě údajně každý den mno nevim.Jen bych se chtěla zeptat fungují slepované vztahy nebo je to pak ještě víc na pytel,co když si jen potřeboval něco ujasnit a připadlo mu že si toho moc neužil?To ale není omluva že?Nebo byste to někdo respektoval?Díky za jakoukoliv odpověď ať už pozitivní negativní všechny názory mě potěší
al bunda*

Už jsem to párkrát na Poraďte psal a nevím, jestli i tady do vlákna. Nefungují. Já se s jedním děvčetem dal dohromady během několika let asi třikrát. Dneska jsem OPRAVDU RÁD, že ji má doma někdo jiný. Je to krásná holka, ale bllllbáááá!

Podívej, trápíš se zbytečně a je to Tvůj život. když to nemůžeš vydržet, dej se s ním zase dohromady. ALE URČI SI PRAVIDLA. A zbytečně neustupuj. Pokud ani tohle nepomůže, pak by ses měla fakt poohlédnout jinde.
Komu není rady, až se ucho utrhne...

zbirinka*
zdravím všechny,píšu abyste věděli jak sem dopadla.No v podstatě nijak.Dali sme se dohromady a já sem vše přešla jako by se nic nedělo.Nadiktovala jsem podmínky ale docela se kroutil aby na ně přistoupil...začalo mi docvakávat že o mě asi tolik nestojí když nechce na nic přistoupit.Ale jelikož byl tak přesvědčivej nechala sem to být a neřešila sem to.Byli jsme spolu 3týdny vše vypadalo jakž takž ok a pak mě kopnul do zadku znovu...No a to bylo asi před měsícem a něco.Teď sem momentálně sama a dávám se dohromady a zjišťuju postupem času že za to opravdu nestál...A hlavně za mnou najednou chodí lidi a donášejí věci které mi dělal když sme byli spolu.Velmi příjemné zjistila jsem že skoro celých 5let jsem nosila růžové brýle a teď jsem konečně procitla a vidím to svinstvo okolo sebe.Vím že to co píšu z ní dost pesimisticky ale bude líp nebo hůř...nevím momentálně mě to nijak nezajímá a pokud nejde o zdraví nejde o nic.Nejhorší na všem je fakt že bych nikdy neřekla že lidi dokážou tak krásně lhát bez jediného mrknutí oka...já to třeba neumím...Momentálně se chystám odjet na zkušenou do anglie a zlepšit si jazyk a pak jít konečně na VŠ na kterou jsem kůli němu nešla..chci si prostě plnit své sny...A podotýkám už nikdy nikdy se v nikom nechci tak ztratit jako v něm...obětovat vše jen pro jednoho člověka je blbost.Takže všem přeji jen to nejlepší a mějte se krásně a děkuji moc za všechny rady
zbirinka*
pan bunda měl prostě recht
al bunda*

A teď, když jsi nechala minulost odejít, Tvoje budoucnost dostává šanci se rozvinout.
Drž se!
Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]