Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Močím sperma

Od: mhm odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jsem muž 21 let a mám dlouhobé obtíže s močením. Měl jsem období asi před 2 týdny kdy jsem postrádal sexuální touhu v tu dobu problémy nebyly. Ale teď jsem naopak až možná příliš hypersexuální a problémy se opětovně vrátily.
Mám obtíže s tím, že se mi chce močit ale nejde mi to. Vždy jen pár kapek... Tak se snažím víc a nějakým způsobem odejde ještě trochu moči. Když se ale snažím ze všech sil co to jde tak vymočím sperma. Poté mě přejde i nutkavý pocit na močení. Nechápu jak se tam mohlo dostat. Ale je to bez ohledu na to jestli jsem ejakuloval. Protože se to objevuje i 3 dny od poslední ejakulace.

Tak tedy netuším co s tím, jestli se to dá nějak vyřešit... Na internetu jsem nenašel nic co by to tak mohlo být tak prosím o radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Tak jo, budu tomu věřit.;)
Absolvujete návštěvu na urologii.

chlochydess*
hodnocení

5x

A jak víš, že to je sperma? Ty máš doma mikroskop, že dovedeš dokázat přítomnost spermií?

Jinak kromě urologa by tě měl vidět i sexuolog. Každopádně čekaci lhůty mají dlouhé, takže s tím jdi nejdříve k praktickému lékaři, kteý ti tam dá žádanku a zrychlí se to.

Pokud je přítomná bolest a nějaká překážka (obstrukce), bude se to zhoršovat. S tím doktorem bych nečekal...

Hlavne by sa mal pozriet, ci nema mozole na pravej dlani, to je spojene siestou cakrou s penisom a pri nadmernom pouzivani sa robia mozole.

chlochydess*

@peter *haha**zed* A nesouvisí ten vývod moči/ejakulátu s mozoly na pravé patě? Někde jsem tady něco četl od takové milé paní. Asi doktorka, kdo ví...

liska5

Máte pravdu, pánové, problémy v malé pánvi souvisí s patama. Ty se mu ozvou, nebo už ozvaly. Úpony achilovky, ostruha, mozoly, nebo jen bolest. Masírovat paty není naškodu, ale k urologovi určitě a co nejdřív!

hodnocení

3x

Sice myslím, že už to tady číst nebudete, ale pokud dotaz myslíte vážně - proč si myslíte, že je to sperma? On takový hnis ze zánětu při pohlavních chorobách může vypadat dost podobně. S kým jste měl v poslední době pohlavní styk? Je dotyčný zdravý, nebo má podobné potíže?

hodnocení

2x

Nechte si vyšetřit prostatu, ve Vašem věku by to mohl být fatální problém.

(Pominu skutečnost, že jsou prázdniny ;). )

hodnocení

2x

Ak by ste 3 dni mocili len par kvapiek, tak ste bud mrtvy alebo mate take akutne bolesti, ze si volate zachranku.

Ak sa vam nieco nezda, tak namiesto vypisovania na internet chodte za obvodnym lekarom, ten zvazi vase tazkosti a pripadne vam vypise listok na urologiu, kde ultrazvukom vsetko rychlo overia.

mirek*
hodnocení

0x
A nebude to tím, jak se usilovně snažíš něco vytlačit, tak si ho mrouskáš... a zatvrdne ti trubka

juhele
hodnocení

0x

Močím sperma - to je vtip? Vymoč to sperma do skleničky a pošli nám fotku - Ale ne že uděláš fake s naředěným jogurtem, jako ve filmech pro dospělé!

Lidi co mají problém s prostatou, tak to mají až v daleko větším věku (55+), ale ty mají docela ukrutné bolesti Že by jsi hned mazal Nek obvodnímu, ale na pohotovost, takže ti nějak moc nevěřím, Že by okurková sezóna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]