Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčení auta Řecko - Evia

Od: tomkk® odpovědí: 10 změna:

Zdravím,
dostali jsme nevyžádaný dárek - dovolenou na srpen v Pefky - Evia - Řecko. Je to vcelku odlehlá oblast, snažím se najít způsob, jak tam pronajmout auto (nejsme plážoví polehávači) a nedaří se mi. Nemáte někdo tip, nebo zkušenost, jak na to? Před pár lety jsme byli na Krétě a tam mi bez problému dovezli auto až k hotelu. Tady to vypadá o dost mrtvěji. Teoreticky by bylo možné vzít auto na letišti, ale to mi přijde vcelku riskantní, kdyby cokoli selhalo, především při návratu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud letíte letadlem, tak na letišti. Selhat může plno věcí, ale všechno se dá nějak řešit.

Ale co jsem namátkou našel, tak třeba tito mají jako místo předání Pefki: wheelierentals.gr/... Zkuste pohledat i jiné půjčovny po ostrově, co najdete online.

hodnocení

Díky za odkaz. To by snad mohlo fungovat.

hodnocení

No tak nevím, nemá to žádné recenze, žádné odkazy, v nabídce 2 auta.. nerad bych naletěl.

Tak co třeba toto? eviacarrental.gr/...

nox®
hodnocení

0x

Vždy půjčuji auto na letišti nebo v blízkosti, případně v blízkém městě, pokud je tam snadná doprava (většinou se nabízí lepší ceny mimo letiště). Projděte si u letiště možnosti půjčoven, podmínky a hodnocení. Já se vyhýbám těm mezinárodním řetězcům a většinou beru auta od dobře hodnocených místních. Většinou nabízí i možnost plného pojištění bez nutnosti kreditky nebo zálohy, bezproblémový přístup k zákazníkovi a solidní auta za rozumné peníze.

hodnocení

Tady se to docela komplikuje. Je to přes letiště Volos a na ostrov tak navíc ještě trajektem.

hodnocení

Ještě koukám, že v podmínkách půjčovny je napsán mezinárodní řidičský průkaz. Myslíte, že je to skutečně tak, že náš standardní nestačí?

Já jsem mezinárodní řidičák kdysi měla, hodně jsme cestovali a všude si půjčovali auto. Když to mají v podmínkách, tak si ho asi nechte udělat. Je to ale divný, protože ho vyžadují země, které nejsou v EU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]