Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde dostanu ve stánku utopence na Machově jezeře

Od: kubik odpovědí: 5 změna:
Mám moc rád utopence s paprikou a chlebem.Chtěl bych vědět u kterého stánku na Máchově jezeře bych ho mohl dostat abych se nemusel všude vyptávat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, a jste si jistý, že tam stánek s tímto sortimentem vůbec někde je? Někdo Vám o něm vyprávěl? Prodávat utopence v blízkosti koupaliště mně přijde poměrně neetické až morbidní . Zdravím!

hodnocení

2x

Utopence nedostanete nejspíš v žádném stánku. Tam dávají přednost langošům, burgerům, pizzám či kebabům.

V té nejobyčejnější čundrácké hospodě dostanete obvykle sortiment: naložený sýr, utopence, tlačenku, gothaj s octem a cibulí. Proto hledejte v hospůdce. Ve stánku asi utopence neseženete. Proč? Jsou málo "světoví".*smich*

Pokud máte utopence rád, není nic jednoduššího, než si je do sklenice naložit doma, dát do lednice a po rozležení po jednom vytahovat. Mám je taky ráda a dobrý recept, který stále víc vymazluju, zajistí dobrý chuťový zážitek. Jaga.

asd1
hodnocení

2x

Nejspíš v nějaký lidový hospodě pro místňáky v okolních vesnicích, čim dál od Mácháče tím větší pravděpodobnost *smich*

Přímo u rybníka dost pochybuju..

eu

A co to zkusit na dně rybníka.

Z přezdívky i motivu dotazu je naprosto jasné, že jde o vtip

chlochydess*
hodnocení

2x

Schválně jsem se podíval na nabídky těch bufetů, ale utopenec už je z módy. Musíte se naučit jíst hambáče a hranolky.

Nicméně se můžete projít až do Doxů do hotelu Grand, kde na Vás čeká "1ks Utopenec s feferonkou, chléb 75,- ". MENU ZDE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]