Nejste přihlášen/a.
Mám pásový opar a moje lékařka mi předepsala B12, nejdřívě 5 injekcí a následně v podobě léku Milgamma. Upozornil jsem ji, že jsem byl před 13-ti léty léčan na karcinom (snad úspěšně, na kontroly již nechodím) a měl bych se B12 vyhýbat - údajně podporuje bunění. Nesetkal jsem se však s porozuměním . Nemusím se obávat následků?
Mně dali na pásák jen jednu injekci. Jestli je to dávno od vašich onkologických problémů, tak by to nemělo vadit. Koupila jsem si Vironal a Dračí krev - obojí kapky nastřídačku, k tomu brala pár týdnů B komplex a pásák zmizel. Nevyčerpávejte se činností na slunci, to se Vám třeba i po letech, na tom místě může zase objevit nějaký varovný pupínek.. Jezte zdravě, abyste měl hodně vitamínů a hlavně Zn, víc pijte a odpočívejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.