Zdravím, mate taky někdo bolest zubu ze stresu? Zítra odjizdim na plánovanou měsíční dovču a včera mě začal bolet zub. Mám v něm plombu, dnes jsem byla na kontrole, dělal mi rtg a prej tam kaz není a plomba je nenarušená, že si myslí, že to je od stresu. Už se mi to takhle stalo rok zpět taky před dovolenou s jiným zubem. Bolest ale neprechazi a já jsem ve stresu ještě víc mate někdo zkušenost?
Jednou se mi to také stalo, zub byl prý v pořádku. Až napodruhé, asi za dva dny, zubařka zjistila zánět pod zubem. Když zub bolí. vždy tam nějaký problém je. Když ne zub, tak třeba dáseň. Ze stresu to není.
Je úplněk, to se všechno zjitří. Zuby souvisí s orgány. To si najděte na netu. Ten orgán pak šetřit. Stačí někdy zdravá lehká strava, čistá voda, více spánku a mačkat / tlakem masírovat/ si tu prohlubeň na kosti dolní čelisti pod stoličkami. Ten předstartovní stres bývá. Někdy děcka mají před výletem zvýšenou teplotu, bolí je hlava a v krku, pak nastoupí do autobusu a nemoc je pryč.
jk2021
Zuby souvisí podle všeho jen se zuby, vnitřní orgány do toho nepleťte a už vůbec ne úplněk, tazatelka není vlkodlak... tedy s největší pravděpodobností.
Fáze Měsíce nejsou nic jiného, než stín na něm v závislosti na úhlu osvětlení. Žádná černá magie v tom není. Samozřejmě, když ji v tom budu chtít vidět, tak ji uvidím.
liska5
Když dokáže úplněk významně zvednout hladinu oceánu /odliv a příliv/, tak na naše tělo působí zákonitě. Přes polovinu váhy těla tvoří voda. I voda v půdě je jím ovlivněna, biologické cykly rostlin a živočichů. Zesiluje účinky GPZ. Za úplňku se dokonce nedoporučují operace kvůli možné zvýšené krvácivosti. A taky děcka víc zlobí, vám řekne učitelka z MŠ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.