Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 20 let, měřím 178 cm, mám 75 kg, a začínal jsem si všímat, že se na břiše tvoří faldy, a rád bych břicho zpevnil, jelikož mi trochu vylezá, což dokládám tomu že jsem během roku přibral 12 kg. Nevíte prosím, čím by mohlo být to, že tak pupek tak roste a bez důvodu. Všude píšou, že nejde shodit a je na pořád. Nevíte, jak se ho zbavit?
Jaký cviky jsou na to nejlepší?
Je to jednoduchý - málo se hejbeš a moc žereš. Takže musíš přidat na pohybu a ubrat na žraní.
Je léto, takže na kole jezdit k rybníku a plavat. 4x týdně dvě hodiny pohybu. Nechlastat denně 10 piv a nesežrat k tomu půl prasete a když už, tak k tomu musí být celodenní výlet kde tu energii propálíš. Jinak se uloží do sádla na pupíku
Na kole se zrovna břicho příliš nehýbe a u plavání je podkožní tuk žádoucí, když je voda chladná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.