Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout v pase a zbavit se pupku?

Od: ondrej odpovědí: 7 změna:

Zdravím, je mi 20 let, měřím 178 cm, mám 75 kg, a začínal jsem si všímat, že se na břiše tvoří faldy, a rád bych břicho zpevnil, jelikož mi trochu vylezá, což dokládám tomu že jsem během roku přibral 12 kg. Nevíte prosím, čím by mohlo být to, že tak pupek tak roste a bez důvodu. Všude píšou, že nejde shodit a je na pořád. Nevíte, jak se ho zbavit?

Jaký cviky jsou na to nejlepší?

Jak zhubnout v pase a zbavit se pupku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Sportujete? To je první, co bych poradila. Hodně fyzických aktivit od fotbálku, nohejbalu, výběhů do terénu přes tanec, po zpevňující posilovací cvičení. A nepít pivo, omezit vydatná jídla, chipsy a colu i sladkosti.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, myslím si, že cvičením zpevníte, ale zcela neodstraníte. Kdo si všiml "špeků"/povislého břicha profesionální tenistky Kvitové (mladé, ještě před těhotenstvím a v plné kariéře), tak se také divil, že s tím nic nedělá. Asi to nešlo, i když určitě cvičila a posilovala. Noste volné oblečení/trička a buďte pozitivní (břicho dělá chlapa ). Zdravím!
Jak zhubnout v pase a zbavit se pupku? #2

asd1
hodnocení

1x

Je to jednoduchý - málo se hejbeš a moc žereš. Takže musíš přidat na pohybu a ubrat na žraní.

Je léto, takže na kole jezdit k rybníku a plavat. 4x týdně dvě hodiny pohybu. Nechlastat denně 10 piv a nesežrat k tomu půl prasete a když už, tak k tomu musí být celodenní výlet kde tu energii propálíš. Jinak se uloží do sádla na pupíku *smich*

liska5

Na kole se zrovna břicho příliš nehýbe a u plavání je podkožní tuk žádoucí, když je voda chladná.

asd1

Ve (studený) vodě má tělo snahu tuk necpat na jedno místo, ale rozptýlit ho rovnoměrně ;)

A co spálí to se neuloží. Jak je málo přísunu tak tělo bere energii z tuku. Rovnice příjem - výdej je jednoduchá a okecat moc nejde..

milanb
hodnocení

0x
Bez se zeptat do nejblizsi posilovny treba. Never nesmyslum typu, ze bricho nejde shodit, to vis ze jde. Idealni je zkombinovat stravu a cvicieni. Nejlepsi na hubnuti je silovy trenink, zacni delat drepy, bench a mrtve tahy, a uvidis, jak to bricho spalis a nebudes to stihat ujist.
asd1

Když vydrží dřepovat aspoň hodinu s tepovkou ca 120, tak ano tim zhubne. Ale už vidim kdo tohle zvládne *smich*

Posilovna je dobrá jako doplněk, ale jako hlavní způsob hubnutí je to kravina...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]