Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodavatele bez reakce.

Od: hanz* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, na poptávkový server aaapoptavka jsem poslal poptávku po dodavatelích určitého zboží pro internetový obchod, který chci založit, poptávku rozeslaly celkem cirka 250firmám. Z toho se během 3dnů ozvala pouze jedna po ani ne dvou hodinách od rozeslání poptávek. Je to normální taková čekací lhůta? 3 dny v takovým množství firem mě přinde dlouho. Ještě dávám vinu tomu, že sem do kontaktu neuvedl IČO, ale dal sem to jako na soukromou osobu, protože mě ještě nedošel výpis ŽL s IČ. Když sem ale volal na podporu jestli by to mělo vadit, tak mě řekla, že nejspíš ne. A nebo je to prostě tím, že v dnešní době kde je přehršle internetových obchodů a nechtějí s nimi mít dodavatelé nic společného? Jestli se aji zítra nikdo neozve, tak začnu mít opravdu pochyby jestli to má ještě cenu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V nabídce musíte působit velmi seriozně. Uvedené IČO, bez pravopisných chyb a se štábní kulturou. Je spousta internetových obchodů a ještě více podvodníků. *placni* A ten, kdo se vám neozval hned, zítra se určitě neozve. Jestliže nezareaguje ihned, do několika minut na to zapomene.

hanz*
hodnocení

Myslíte, že by šlo důvěryhodnost zvýšit přiložením kopie výpisu z živnostenského rejstříku?

pt®

Hanz, to není potřeba. Podle jména a ICO, si Vás každý prověří v rejstříku firem na internetu. Jak píše babkazov. Prezentovat se na netu hezky úhledně a bez chyb. - stařenka

coop*

Důvěryhodnost vzbudíte jedinou možnou cestou. Návštívíte je a položíte před ně úhlednou hromádku bankovek v celkové hodnotě rovnající se ceně kupovaného zboží. Za dva, tři roky takového postupu se snad najde alespoň jeden, který vám zboží dodá na fakturu s desetidenní splatností.

hanz*
hodnocení

Má to být rubrika "podnikání", spletl sem se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]