Nejste přihlášen/a.
Všiml jsem si že letadla mířící z Prahy na jih se vyhýbájí rakouskému vzdušnému prostoru i když je to delší trasa. Je to snad tím že průlet Rakouskem by stál více peněz,nebo jsou Rakušané tak fajnoví,že jim vadí hukot letadla nad hlavou. Vždy letí směrem na Břeclav,a teprve potom zahnou na jih.
Spíše to bude záviset na momentálním vytížení rakouského letového prostoru kvůli tomu, jak všichni oblétávají Rusko, přes které normálně vede spousta velkých oblouků. Všimni si, jak všichni letí přes Ázerbájdžán a Gruzii (jsou na jižní hranici Ruska) a Turecko.
Který let konkrétně? Co jsem tak koukal na pár letů, tak většina jich přes Rakousko letí.
Máš ale pravdu, že hodně letů na jihovýchod oblétává Vídeň. Na obrázku jsou vidět 2 lety z předevčírem (Džerba v Tunisu a Atény) a je vidět, že přes Rakousko se běžně létá.
Pokud si dobře pamatuji bezletová zóna kolem Temelínu je do výšky dvou kilometrů. Dopravák létá o dost výše.
Nevím, ale zarazil mě výraz . . jsou Rakušané tak fajnoví. . . Nechápu, nerozumím, proč někdo, kdo si hájí svá práva je fajnový. A proč jím pohrdat a urážet.
No jo, no, co už?! Nějak slovo "fajnovka" mám za nadávku. Raději Rakušany / fajnovky, než některé Balkánce / skromné přírodní lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.