Nejste přihlášen/a.
Ve zkušební době nejde o výpověď, ale o zrušení pracovního poměru ve zkušební době. Výpověď má úplně jiná pravidla - například výpovědní lhůtu. Nelze každé ukončení pracovního poměru nazvat výpovědí.
Mějte na paměti, že pracovní poměr končí dnem podání tohoto zrušení, pokud v něm není uveden pozdější den. Nejdříve tedy můžete zrušit PP zítra, přičemž byste měl ještě zítra odpracovat celou směnu.
Kopíruji z netu jednoduchý vzor:
Název společnosti
Adresa zaměstnavatele
(zaměstnavatel)
Datum
Věc: Zrušení pracovního poměru ve zkušební době
Vážení,
ve Vaší společnosti jsem byl/a zaměstnán/a jako ... na základě pracovní smlouvy ze dne ... a doposud jsem v tříměsíční zkušební době.
Tímto v souladu s § 66 zákoníku práce ruším pracovní poměr ve zkušební době s tím, že pracovní poměr končí k ...
V ... dne ...
(zaměstnanec, podpis)
Jméno a příjmení, adresa zaměstnance
Datum narození
já bych ti doporučil odejít v klidu ve vší slušnosti
a to jestli někdo bude čumět či ne ti může bejt ukradený
já třeba vždy končil tak aby to vycházelo na konec měsíce už kvuli vejplatě aby náká byla
tejden předem sem nahlásil šéfovi že to balim vrátil nářadí vyřídil veškerý papíry a v klidu odešel
nikdy totiž nevíš co se kdy kdy múže zvrtnout a ty bys tam chtěl znova nastoupit tak proč si už ted zavírat cestu
samozřejmě to mužeš udělat i po svim odděláš šichtu zajdeš za nadřízenym oznámíš že už na další nepřijdeš a hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.