Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je psychoza zdravotní postižení?

Od: nick12 odpovědí: 6 změna:
Patřím mezi lidi OZP pokud mám dusevni onemocnění?
Je psychoza zdravotní postižení?
Dusevni určitě ale zda je to v podstatě zdravotní postižení

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží na závažnosti onemocnění. Podle § 3/g zákona 108/2006 Sb. se rozuzumí zdravotním postižením tělesné, mentální, duševní, smyslové nebo kombinované postižení, jehož dopady činí nebo mohou činit osobu závislou na pomoci jiné osoby.

nick12
hodnocení

Děkuji za zretelne vysvětlení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, Vám jde stále o to získání ID, že? Myslím, že na psychózu ho nezískáte. Zdravím!
doplněno 14.07.24 14:24: Tak pardon. Osoba se stejnou přezdívkou se zde opakovaně ptala na různé nemoci, na které by šlo získat ID. Jsem rád, že jde jen o omyl a nikoliv o stejnou "blbku".
doplněno 14.07.24 14:32: Viz odkaz je dotaz té paní, kterou asi vůbec neznáte .
poradte.cz/...
nick12
hodnocení

Nejde mi o žádný invalidní důchod
Je to normální otázka
Zda mám zdravotní postižení když mám dusevni nemoc nebo nemam zdravotní postižení.
O žádný invalidní důchod nejde ani to v dotazu není
Neptala jsem se vůbec na to zda získám důchod
Zdravím
h2o

A je snížené IQ na 82 bodů zdravotním postižením?

nick12
hodnocení

Myslím že ANO nevím jak je to klasifikovany ale lehká mentální retardace je zdravotní postižení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]