Záleží na závažnosti onemocnění. Podle § 3/g zákona 108/2006 Sb. se rozuzumí zdravotním postižením tělesné, mentální, duševní, smyslové nebo kombinované postižení, jehož dopady činí nebo mohou činit osobu závislou na pomoci jiné osoby.
Dobrý den, Vám jde stále o to získání ID, že? Myslím, že na psychózu ho nezískáte. Zdravím! doplněno 14.07.24 14:24: Tak pardon. Osoba se stejnou přezdívkou se zde opakovaně ptala na různé nemoci, na které by šlo získat ID. Jsem rád, že jde jen o omyl a nikoliv o stejnou "blbku". doplněno 14.07.24 14:32: Viz odkaz je dotaz té paní, kterou asi vůbec neznáte . poradte.cz/...
nick12
Nejde mi o žádný invalidní důchod Je to normální otázka Zda mám zdravotní postižení když mám dusevni nemoc nebo nemam zdravotní postižení. O žádný invalidní důchod nejde ani to v dotazu není Neptala jsem se vůbec na to zda získám důchod Zdravím
h2o
A je snížené IQ na 82 bodů zdravotním postižením?
nick12
Myslím že ANO nevím jak je to klasifikovany ale lehká mentální retardace je zdravotní postižení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.