Ahoj, potřebuji názor ostatních,ztratil jsem snubní prstýnek a řeším jestli nechat vyrobit nový nebo být bez prstýnku,o peníze nejde jde hlavně o tu citovou záležitost,že prostě ten originál má v sobě to kouzlo z toho obřadu kdežto ten nový bude jen " prstýnek " ale jako bez duše,ale zase mi něco říká že to tak mělo být a jestli ženu opravdu miluji tak nechám vyrobit nový jako důkaz lásky a vstup do další fáze vztahu i když je cena prstýnku v řádech tisíců jaký je váš pohled na věc? Děkuji mockrát
Snubní prstýnek je jen symbol, samotný vztah je o něčem jiném a k němu symbol není nutný. S manželkou máme přes 40 let snubáky v trezůrku a v našem vztahu to nijak nevadí.
Snubní prstýnek jsem nosil týden po svatbě na dovolené, pak jsem ho musel kvůli práci sundat a uložit do trezoru. Tam je dodnes (44 let, jako nový... ). Určitě bych nevyhazoval peníze za repliku.
Exmanželka ho nosila až do rozvodu (18 let), pak ho nechala přtavit na cosi jiného.
V životě se stanou horší věci než ztratit prstýnek. Já bych z toho nedělala dráma a nový nepořizovala. Prstýnek na kvalitu vztahu vliv nemá a akorát překáží při práci.
V jednom případě píšeš že o peníze nejde a ve zbytku příspěvku řešíš že cena je v řádu tisíců, které asi si nemůžeš jen tak dovolit vyhodit. Takže o peníze jde až v první řadě Asi by stálo zato naučit se si přiznat věci tak, jak jsou. Ale jestli ti ta ženská bude chtít pustit k vodě, protože jí začneš nudit, no tak to bude asi pro ni dobrá záminka. Radim nechat si informaci o ztrátě pro sebe.
Ps: "řešíš" opravdové blbiny - asi je pro tebe podstatné jen to, co na to tvoje okolí, protože kdyby šlo o tebe, tak by ses přece rozhodnul i sám bez nějakého názoru anonymních lidí na internetu...
Když přemýšlíte o novém prstýnku, znamená to, že manželku máte pořád hodně rád, jinak by jste o tom neuvažoval. Ale stejně, ten prstýnek není až tak duležitý, stačí přece že se máte pořád rádi i bez prstýnku. Takovy vztah, když si rozumíte, je ten nejcennějši. Pořizovat nový prstýnek je asi zbytečné, možná by byl stejně uložen někde v krabičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.