Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený prstýnek

Od: vojta odpovědí: 11 změna:
Ahoj, potřebuji názor ostatních,ztratil jsem snubní prstýnek a řeším jestli nechat vyrobit nový nebo být bez prstýnku,o peníze nejde jde hlavně o tu citovou záležitost,že prostě ten originál má v sobě to kouzlo z toho obřadu kdežto ten nový bude jen " prstýnek " ale jako bez duše,ale zase mi něco říká že to tak mělo být a jestli ženu opravdu miluji tak nechám vyrobit nový jako důkaz lásky a vstup do další fáze vztahu i když je cena prstýnku v řádech tisíců jaký je váš pohled na věc? Děkuji mockrát

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
K čemu je ti náš názor? Chybí ti, udělej ho - nechybí, neřeš to. My s ženou ho nosili chvíli, protože nám zavazel v práci, dnes by nejspíš byl malý.

ppp
hodnocení

3x

Snubní prstýnek je jen symbol, samotný vztah je o něčem jiném a k němu symbol není nutný. S manželkou máme přes 40 let snubáky v trezůrku a v našem vztahu to nijak nevadí.

cistic
hodnocení

2x

Třeba je to znamení aby sis našel mladší a měli nové prstýnky;)*pusa*

hodnocení

2x

Počkala bych s pořízením nového, ztracený se může ještě objevit.

hodnocení

1x

Snubní prstýnek jsem nosil týden po svatbě na dovolené, pak jsem ho musel kvůli práci sundat a uložit do trezoru. Tam je dodnes (44 let, jako nový... ;)). Určitě bych nevyhazoval peníze za repliku.

Exmanželka ho nosila až do rozvodu (18 let), pak ho nechala přtavit na cosi jiného.

jp
hodnocení

1x

V životě se stanou horší věci než ztratit prstýnek. Já bych z toho nedělala dráma a nový nepořizovala. Prstýnek na kvalitu vztahu vliv nemá a akorát překáží při práci.

hodnocení

1x

Vydržte do nějakého termínu. Třeba stříbrná, zlatá svatba. Obnovte sliby a kupte nové prstýnky. *hej*

hodnocení

0x

My jsme si s manželem nechali udělat nové, když ho ztratil. Nevidím na tom nic divného. Naopak.

V dnešní době, kdy svateb ubývá, vám leckdo poradí, že jsou to vyhozené peníze.

Já jsem napsala svůj názor ze života. Ale my jsme si nechali vyrobit oba.

h2o
hodnocení

0x

A není v jiném hrníčku?

h2o
hodnocení

0x

V jednom případě píšeš že o peníze nejde a ve zbytku příspěvku řešíš že cena je v řádu tisíců, které asi si nemůžeš jen tak dovolit vyhodit. Takže o peníze jde až v první řadě :) Asi by stálo zato naučit se si přiznat věci tak, jak jsou. Ale jestli ti ta ženská bude chtít pustit k vodě, protože jí začneš nudit, no tak to bude asi pro ni dobrá záminka. Radim nechat si informaci o ztrátě pro sebe.

Ps: "řešíš" opravdové blbiny - asi je pro tebe podstatné jen to, co na to tvoje okolí, protože kdyby šlo o tebe, tak by ses přece rozhodnul i sám bez nějakého názoru anonymních lidí na internetu...

ltz
hodnocení

0x
Když přemýšlíte o novém prstýnku, znamená to, že manželku máte pořád hodně rád, jinak by jste o tom neuvažoval. Ale stejně, ten prstýnek není až tak duležitý, stačí přece že se máte pořád rádi i bez prstýnku. Takovy vztah, když si rozumíte, je ten nejcennějši. Pořizovat nový prstýnek je asi zbytečné, možná by byl stejně uložen někde v krabičce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]