Zdravím, máme o², máme 3 sim karty, já mám dvě, jednu mi dali na data a druhou na volání, nechápu taky proč složité, já mám neomezené data a volání. Můj rodič má volání a SMS neomezené. Takže platíme snad 1 200 Kč měsíčně. Takže volání do zahraničí EU a v celé České republice, mám bez zpoplatnění. Dneska nám přišlo vyúčtování 10 000, koukal jsem se, co to je. Volal jsem několikrát na Slovensko, s tím že tam volám bez zpoplatnění, no a oni mi tam dali vyúčtování 7 000 a pár stovek, + 1 500 za SMS, které jsem napsal asi 5 nebo 6x. Nevíte co s tím?
Volání z ČR na Slovensko i do ostatních zemí EU je voláním do ciziny a není v neomezeném volání. U O2 je zpoplatněné 18,90 Kč/min. NEPLÉST si s roamingem!
Tady si někdo plete roaming a volání na zahraniční čísla. Zdarma máš volání do/ze zahraničí na česká čísla. Volání na mezinárodní čísla jsou vždy placená, jen ty nejdražší tarify mají nějaké volné minuty. U SMS platí to samé, zdarma jen na česká čísla. Takže vyúčtování bude na 90% správně s maximálně ho špatně čtěte (zvlášť ty SMS). Jako samozřejmě můžeš vyúčtování reklamovat, případně můžeš zamazat údaje a dát ho sem a my můžeme projít zda něco není špatně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.