ahoj vsichni, jsem objednana ke gynekologovi, protoze mam zpozdenou menstruaci. jeste pred tim nez tam pujdu bych se chtela zeptat jestli tyto priznaky staci k tomu abych byla tehotna. jedna se tedy cca o tydenni zpozdeni mensesu, mam bily husty nekdy ridky vytok, ale ten mam porad, i kdyz ted jako by pomalu mizel, chodim casto mocit a driv me to palilo jako kdyz jsem nastydla, pobolivala me hlava, nemam nevolnosti ani chute a svaly nebo kloby me neboli, unavu nepocituji. citim se vlastne velmi dobre. jake mate na toto nazory? dekuji za odpovedi.
Ne,tyto příznaky jasně nenasvědčují tomu,že by jste byla gravidní.Ten výtok,časté močení a bolest hlavy spíše napovídají cosi o kvasinkové či jiné infekci.Může to být i zánět močového měchýře,vaječníků či ledvin.Nebojte se,a šupejte tam,není to legrace,napíše vám antibiotika a bude to dobré.
Dobrý den,sice nejsem žena,ale takhle Vám nikdo neodpoví.Pokud jste nedočkavá,kupte si v lékárně testovací sadu.Zpožděná menstr. může být z mnoha důvodů.
Ahoj, tak těhotenství to být může...v dnešní době se ničemu nedivím, kdy vidím co se děje. Příznaky jako nevolnost se nemusí projevovat u všech žen, každopádně jste udělala tu nejlepší věc, že jste se objednala k lékaři.
Tyto příznaky může mít i naprosto zdravá negravidni žena.99%žen ze začátku těhotenství cítí napětí v prsou-jakoby je někdo promačkával.Další je nedostaveni menstruace,pak změna v chuti-občas cítíte v puse jakoby jste olizla minci.Taky oslabená jakoby unavená,čím déle spite tím chcete spát víc a víc.V poslední řadě je podezření-takže jestli jste si vědoma nechráněného styku tak pak jedině tehotensky test.To zvracení a bolení hlavy,to nemusí mít každá.Já to například neměla...
alis*
Tak to s temi prsy nemam ani chut mince v puse zato jsem citila tri dny cesnekovy bramburky a mi prijde jako by se mi zlepsil cich. Citim ted ruzny pachy ktery nikdo neciti.
Ajaj, tady si někdo moc přeje být těhotný a tak se snaží věštit z křišt´álové koule, což? Co takhle udělat si těhotenský test? Stojí asi 30Kč a je spolehlivý jeden den po vynechání menstruace.
Na jednu stranu může zpožděná menstruace znamenat těhotenství, i když jiné příznaky nemáte. Mně celé těhotenství nebylo špatně a některé další příznaky (např. bolest prsou apod.) se objevily až v cca v 7. týdnu. Na druhou stranu může mít zpoždění mnoho jiných příčin - stres, nachlazení apod. Pokud jste nedočkavá, kupte si v lékárně těhotenský test (např. Mamatest má dva testovací proužky a stojí mezi 30-40 Kč). Testy dnes "reagují" již v brzkém stadiu, těhotenství odhalí klidně už první den poté, co menses měl přijít a nepřišel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.