Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Priznaky tehotenstvi

Od: alis* odpovědí: 8 změna:
ahoj vsichni, jsem objednana ke gynekologovi, protoze mam zpozdenou menstruaci. jeste pred tim nez tam pujdu bych se chtela zeptat jestli tyto priznaky staci k tomu abych byla tehotna. jedna se tedy cca o tydenni zpozdeni mensesu, mam bily husty nekdy ridky vytok, ale ten mam porad, i kdyz ted jako by pomalu mizel, chodim casto mocit a driv me to palilo jako kdyz jsem nastydla, pobolivala me hlava, nemam nevolnosti ani chute a svaly nebo kloby me neboli, unavu nepocituji. citim se vlastne velmi dobre. jake mate na toto nazory? dekuji za odpovedi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne,tyto příznaky jasně nenasvědčují tomu,že by jste byla gravidní.Ten výtok,časté močení a bolest hlavy spíše napovídají cosi o kvasinkové či jiné infekci.Může to být i zánět močového měchýře,vaječníků či ledvin.*nevi*Nebojte se,a šupejte tam,není to legrace,napíše vám antibiotika a bude to dobré.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,sice nejsem žena,ale takhle Vám nikdo neodpoví.Pokud jste nedočkavá,kupte si v lékárně testovací sadu.Zpožděná menstr. může být z mnoha důvodů.

hodnocení

0x

Ahoj, tak těhotenství to být může...v dnešní době se ničemu nedivím, kdy vidím co se děje. Příznaky jako nevolnost se nemusí projevovat u všech žen, každopádně jste udělala tu nejlepší věc, že jste se objednala k lékaři.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tyto příznaky může mít i naprosto zdravá negravidni žena.99%žen ze začátku těhotenství cítí napětí v prsou-jakoby je někdo promačkával.Další je nedostaveni menstruace,pak změna v chuti-občas cítíte v puse jakoby jste olizla minci.Taky oslabená jakoby unavená,čím déle spite tím chcete spát víc a víc.V poslední řadě je podezření-takže jestli jste si vědoma nechráněného styku tak pak jedině tehotensky test.To zvracení a bolení hlavy,to nemusí mít každá.Já to například neměla...
alis*
hodnocení

Tak to s temi prsy nemam ani chut mince v puse zato jsem citila tri dny cesnekovy bramburky a mi prijde jako by se mi zlepsil cich. Citim ted ruzny pachy ktery nikdo neciti.

pb®
hodnocení

0x

Ajaj, tady si někdo moc přeje být těhotný a tak se snaží věštit z křišt´álové koule, což? Co takhle udělat si těhotenský test? Stojí asi 30Kč a je spolehlivý jeden den po vynechání menstruace.

iz*
hodnocení

0x

K těhotenství stačí pohlavní styk. Příznaky jsou až důsledkem.

dery*
hodnocení

0x

Na jednu stranu může zpožděná menstruace znamenat těhotenství, i když jiné příznaky nemáte.
Mně celé těhotenství nebylo špatně a některé další příznaky (např. bolest prsou apod.) se objevily až v cca v 7. týdnu.
Na druhou stranu může mít zpoždění mnoho jiných příčin - stres, nachlazení apod.
Pokud jste nedočkavá, kupte si v lékárně těhotenský test (např. Mamatest má dva testovací proužky a stojí mezi 30-40 Kč).
Testy dnes "reagují" již v brzkém stadiu, těhotenství odhalí klidně už první den poté, co menses měl přijít a nepřišel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]