Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dioptrické brýle z Aliexpresu

Od: renn odpovědí: 5 změna:

Je možné na Aliexpresu/Temu koupit brýle na čtení, kde si mohu vybrat rozdílné diptrie pro každé oko?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

3x

Oci jsou nase drahokamy! Nikdy bych neriskovala nejake cinske bryle na cteni! To radeji usetrim penize jinde a koupim si kvalitni bryle!
A pokud je to jenom na cteni treba pri nakupovani, staci i obycejne bryle z drogerie!

riva
hodnocení

2x

Klidně. Dělám to tak roky. Od optika recept, na ali u vhodného prodejce vyberu obroučky a skla, doplním údaje z předpisu, k nim doplním PD, kterou si změřím a do měsíce mám brýle ve schránce.

Pokud nevládnete angličtinou, tak kouzelná kombinace je "prescription glasses", namátkou aliexpress.com/...

Já bych se rád zeptal, když tedy s tím máte zkušenosti. Ty čínské brýle, zejména obroučky, mají odolnost proti chemickému působení sekretů kůže? Nebo se po pár měsících rozpadnou?

To ernie: Koupil jsem synovi v ČR eshopu (ale nedělejme si iluze, že taky nejsou z Čičiny) drahé brýle se zlatými obroučkami, které se brzy hnusně oloupaly (řešil i zde na fóru).
Na alíkovi nyní kupují za zlomek ceny téměř výhradně brýle s velmi solidími pevnými a lehkými titanovými obroučkami, které tam už považují za standard za pár set, zatímco v našich eshopech za luxus za několik tisíc. Toliko k onomu čínskému šuntu, který se hned rozpadne..
riva

Čínské brýle odešly na to, že se mi změnily dioptrie, popřípadě jsem skla mechanicky poškodil. Pro běžný servis mám něco jako aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]