Nejste přihlášen/a.
Je možné na Aliexpresu/Temu koupit brýle na čtení, kde si mohu vybrat rozdílné diptrie pro každé oko?
Klidně. Dělám to tak roky. Od optika recept, na ali u vhodného prodejce vyberu obroučky a skla, doplním údaje z předpisu, k nim doplním PD, kterou si změřím a do měsíce mám brýle ve schránce.
Pokud nevládnete angličtinou, tak kouzelná kombinace je "prescription glasses", namátkou aliexpress.com/...
Já bych se rád zeptal, když tedy s tím máte zkušenosti. Ty čínské brýle, zejména obroučky, mají odolnost proti chemickému působení sekretů kůže? Nebo se po pár měsících rozpadnou?
Čínské brýle odešly na to, že se mi změnily dioptrie, popřípadě jsem skla mechanicky poškodil. Pro běžný servis mám něco jako aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.