Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratila jsem chuť na sex!

Od: slunecnice* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám docela velký problém...Je mi 21, s přítelem jsme spolu přes 3 roky, máme se rádi, všechno nám klape, ale poslední měsíce jsem ÚPLNE ztratila chut na sex, vůbec mě nevzrušuje a beru to jako trest:( Přitom to tak vždycky nebylo, docela nám to v posteli klapalo, ale nevím co se to se mnou děje. Úplně zničeho nic vůbec na to nemyslím, vyhýbám se tomu, s přítelem se proto hádáme, nechápe to, ale já mu to nemůžu říct, nepochopil to - raději hraju divadlo že se mi to líbí, ale vůbec mi to nejde*plac*nechci o něj přijít, ale je to čím dál horší. Nevíte čím by to mohlo být a co by mi mohlo pomoct? Jestli to je moje chyba, a můžu to nějak ovlivnit nebo ne? Nechápu vůbec, co se to se mnou stalo:(Děkuju moc za všechny rady, chci to nějak vyřešit, jsem z toho opravdu zoufalá, protože jsem zklamala, jako žena...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slunecnice*
hodnocení

Omlouvám se za ty 2 zobrazení, nějak mi to blblo...
výtka
Upozornění od sys maverick 12. 12. 2007 12:43:35
ok, v pohodě- smazal jsem to
kata*
TAk to fakt nevim... u kluka sem se stím ještě nesetkala... a u sebe už vůbec ne :)
Pošli na něj dyžtak kontakt a fotku, jesli stojí za něco tak ti s ním ráda vypomůžu... Nebo třeba ve trojce... my to budem dělat a ty můžeš jen koukat... a vsaď se že dostaneš chuť :) Já chodím na vážno teď jen se dvouma a totálně nestíhaj...
radkacka*
ahojky,mě se taky něco takového stává,ale většinou to mám když jsem unavená z práce..a nebo nejsem dostatečně vzrušená*smich*dokáže tě přítel pořádně rožhavit?Míváš sním orgasmus?Někde jsem četla,že když žena nemá orgasmus tak to může dojít až odmítání partnera a popřípadnou apatii k sexu.Možná by chtělo změnit způsob jak to spolu provádíte..:)možná nějaké věci ze sexshopu a nechej se od partnera sexualními pomůckamy rozmazlovat:)..držím moc palečky a přeji hezký den

tox232*
hodnocení

0x
Nejsi náhodou těhotná moje manželka to také tak měla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]