Nejste přihlášen/a.
Osobě jsem nic neudělala. Ale očividně bude dotyčná osoba asi magor, kterýmu by se měly odebrat papíry.
Nebo to mám prostě a jednoduše ignorovat?
S osobou se znám z minulosti. Neví sice kde bydlím, ale je to nepříjemné.
Vím, možná otázka zbytečná, ale nesnáším, když mi někdo vyhrožuje a uráží mou rodinu.
S osobou sem se snažila vést normální konverzaci. Jenže z její strany jen všemožná obvinění a nadávky.
Já se snažila jednat slušně a bez vulgarit, ale mám chuť to té osobě vyříkat se vším všudy i bez cenzury.
Teď mi osoba už naštěstí nepíše.
Díky za odpovědi. Budu se snažit reagovat jak budu moct.
5x
Chcete odpověď, aniž byste nás seznámila s celou situací. Jak se říká,oznamujete jen to, co se hodí. Dopředu nás manipulujete.
Osobě jsem nic neudělala. Žádnou pomluvu, žádnou nadávku.
Chtěla si odemě koupit zboží. Do ničeho jsem ji nenutila.
Zboží si odsouhlasila. Pak přišla na řadu dodání. Osoba navrhla, že si pro zboží přijde osobně, ale to jsem zamítla z důvodu nemoci. Od té doby mi už vůbec nenapsala.
Takže počítám, že nemá další zájem. A peníze předem jsem nechtěla, když jsme ani nebyli domluvení na předání.
Co to meleš, nikdy jsi neviděl bazar? A vůbec, tady se ale sešlo věštců kteří ví ![]()
Tazatelka - co chceš řešit když je vyřešeno? Psychopat neunesl že nechceš osobní předání (co to bylo za "zboží" že jsi nechtěla aby tě viděl/ potkal?), vylil si vztek a tim to skončilo. Dál stačí nevšímat si ho a nereagovat.
1x
Vzhladom na tie vyhrazky COI ste asi nieco predali danej osobe a ona nie spokojna. Skuste rozpisat cely pribeh od zaciatku bez zatajovania detailov.
Zboží si odsouhlasila. Pak přišla na řadu dodání. Osoba navrhla, že si pro zboží přijde osobně, ale to jsem zamítla z důvodu nemoci. Od té doby mi už vůbec nenapsala.
Takže počítám, že nemá další zájem.
Žádné peníze předem sem nechtěla, ani neposkytla číslo účtu.
Moje řeč, a pokud je v diskusi ČOI, tak paní podezírám, že koná v rozporu s obchodními zákony ČR.
Takže moje rada: Uklidit si před vlastním prahem, nejednat v rozporu se zákony ČR a až poté osobu směle ignorovat.
0x
Údajně na ni žárlím, protože mi sebrala "chlapa", o kterého jsem podle ní měla zájem.
Přitom jsem už 9 let šťastné vdaná.
Sama píšete, že je to na dlouhé psaní. Tak vidíte, sama jste se přiznala, že těch proměnných je v příběhu více, nejen to, co jste pustila v prvním příspěvku.
0x
0x
1. Nikdo te nenutí se s osobou pismenkovat, tim ze odpovidas na hloupé zprávy, jen lejes oleje do ohne...
2. Způsob dodání na bazaru má být jasně uvedeno v textu inzerátů, zda je možno osobně, zaslat...
Ps: proč Mám dojem, že když zjistila, co koho jde, takže jsi se s ní nechtěla setkat? ![]()
Tohle dotyčná mohla navnímat jako diskriminaci a už byl důvod k neshodám. Kdyby bylo v textu jasně uvedeno viz 2. bod, tak by tahle situace asi nenastala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.