Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebaví mě hledat práci

Od: oftr odpovědí: 13 změna:
Hoj, jsem rok po škole, mám maturitu po 6 letech na SŠ a už rok se snažím najít práci. Pohovory byly vždy neúspěšný a to jsem chodil slušně oblečený a slušně jsem se vyjadřoval, jenže už když to bylo po několikáté tak jsem to začal vzdávat a řekl jsem si když mám nějaké prachy bokem budu si užívat, je Červen a jdou na mě hrozné frustrace z toho jak jsem neschopný atd... nwm co mám dělat, jestli si zaplatit nějakou školu pro titul já už fakt nwm..., jazyky neumím jelikož jsem totální lempl, jsem rád že vůbec řeknu.
Hello, How are you a Bye bye.
Řidičák nemám protože nwm jestli bych vůbec dokázal udělat...
Nikdo mě v dětství v životě k ničemu nevedl, což se teď obrátilo proti mě a teprve jsem si to uvědomil. Připadám si pak jak totální duševní socka a užnwm co dál.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

16x

Prázdniny jsou tady a s nimi i nudící se trollové.

Ty už nejsi @lujzik z vedlejší otázky?

hodnocení

3x

Nebyl jsi schopný vsudovat, nejsi schopný pracovat. Co s Tebou? To Tvoje Bye Bye měli dělat rodiče, dokud jsi byl malý. Vychovali lempla /jak sám píšeš/ a teď jim zůstaneš na krku. Pokud, jak píšeš, Tě k ničemu v životě nevedli, ať si Tě teď živí.

Už J. A. Komenský napsal: "Chceš-li míti synka vola, hleď, ať jemu smrdí škola."

Stejně si myslím, že se nudíš a vymýšlíš si. Takovéhle shnilé stvoření se snad ani vylíhnout nemohlo. Když si vzpomenu na kluky kolem 20 let, jací to byli sokolíci...Jaga.

chlochydess*

@babajaga No ono je toto ukázkový příklad oněch každodenně jmenovaných sněhových vloček, do kterých generace patří, přímo ji reprezentuje. A toto nám tady pomalu bude vládnout. Mně je 36, ale když si představím, co já budu dělat v důchodu, když budou úřady plné těchto různých psychicky rozložených, přímo zdestruovaných nebinárů a co já vím čeho všeho (ne)možného, co nepustí mobil z pracků jak je den dlouhý, tak se mi normálně navaluje.

Nic takového nebude. Každá generace je jiná, a pokaždé si ti, co jsou o tu generaci starší, o nich myslí, že jsou lemplové. Bylo to tak za času otců, dědů i pradědů. Mě spíš jímá větší hrůza, že nám v posledních letech neskutečně zlenivěla střední generace. Současní čtyřiceti- a padesátiletí. Když se setkávám se simulanty, co se ani nesnaží tajit s tím, že nemoci předstíraji, aby nemuseli chodit do práce. Z takových není žádný užitek a ještě vyžírají systém. To ještě před pár lety nepamatuju a není na toto žádná páka.

chlochydess*

@kovis No vidíte. Padesátníci simulují, ale sněhové vločky si to přímo vsugerují a pak se podle toho řídí. Prortože "přeci to psali na tiktoku!" *zed*

@chlochydess pobavilo;)

bramburka
hodnocení

1x

Jsou prazdniny, vsude hledaji brigadniky. Co takhle to zkusit jako brigadnik. Cim dele budes mit v zivotopise diru bez zamestnani, tim hur budes neco shanet. Nebo to zkus u policie nebo hasicu - tam te nauci discipline!

michall*
hodnocení

Vypisoval jsem všude do Alberta, Tesla a všude jsem nepostoupil do výběrového řízení.

david7
hodnocení

1x
Opravdu chceš makat? Mám kontakty do spousty firem, kteří schání lidi. Ale bylo by to v monterkách, ráno vstávat, ušpinit se, bez nočních. Ale ty asi chceš něco víc, jenže to se nejdřív musíš vypracovat. Škola je jen k tomu aby si do té továrny vůbec mohl nastoupit.

ja1
hodnocení

1x

Proč hledáte práci?*ee* Práce špiní, někdy smrdí,*blee* a unavuje.*zed* Hledejte zaměstnání.*pivo*

tj
hodnocení

1x

První dobrá věc je, že jste si to uvědomil. Druhá dobrá věc je, že tím pádem s tím můžete něco začít dělat. Práce se dá najít vždycky, ale základním předpokladem je chtít tu práci mít (ne pro tu práci, ale pro ty peníze a následně pro to, co si za ně budete moci pořídit). Třeba dopravní podniky obecně hledají pořád řidiče. Dělal jsem řidiče tramvaje 2 roky a plánuji se k tomu zase vrátit, protože přes všechny ty problémy okolo to byla práce, která mě nejvíc bavila. Nabírá se na řidiče autobusu, trolejbusu, i tramvaje, tak si udělejte papíry na auto (tím začněte) a pak si zažádejte a zkuste třeba tuhle cestu... :) Další tutovka je řidič kamionu, koukněnte na youtube na Amazonka Truck. Je to holka - češka, která si splnila sen a řídí náklaďák, současně dělá videa z cest. Možná by vás tohle chytlo...

Zdravím

lmgify

> tutovka je řidič kamionu

Papíry na kamion jsou draaaahééééé: C, C+E, profesní průkaz

Na to by jako nezaměstnaný absolvent neměl. Jedině se upsat nějaké kamionové firmě, že u ní bude nějakou dobu jezdit a ti mu na autoškolu půjčí. Nebo si u MHD udělat D a pak jen rozdílové zkoušky.

jaj*
hodnocení

0x
Tak jste určitě na pracáku a oni mají různý programy na psaní životopisu, paní tam pomůže poslat ten životopis aby byl v pořádku, pomůže napsat motivační dopis, pomůže napsat email aby zněl pěkně, pak vám dá nějaké typy na práci, vyslechne kde je problém, mě kdysi taková řekla že na to moc tlačím :) a taky se toho dá dost dozvědět, a uzpůsobit to hledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]