Nejste přihlášen/a.
Nebyl jsi schopný vsudovat, nejsi schopný pracovat. Co s Tebou? To Tvoje Bye Bye měli dělat rodiče, dokud jsi byl malý. Vychovali lempla /jak sám píšeš/ a teď jim zůstaneš na krku. Pokud, jak píšeš, Tě k ničemu v životě nevedli, ať si Tě teď živí.
Už J. A. Komenský napsal: "Chceš-li míti synka vola, hleď, ať jemu smrdí škola."
Stejně si myslím, že se nudíš a vymýšlíš si. Takovéhle shnilé stvoření se snad ani vylíhnout nemohlo. Když si vzpomenu na kluky kolem 20 let, jací to byli sokolíci...Jaga.
@babajaga No ono je toto ukázkový příklad oněch každodenně jmenovaných sněhových vloček, do kterých generace patří, přímo ji reprezentuje. A toto nám tady pomalu bude vládnout. Mně je 36, ale když si představím, co já budu dělat v důchodu, když budou úřady plné těchto různých psychicky rozložených, přímo zdestruovaných nebinárů a co já vím čeho všeho (ne)možného, co nepustí mobil z pracků jak je den dlouhý, tak se mi normálně navaluje.
Nic takového nebude. Každá generace je jiná, a pokaždé si ti, co jsou o tu generaci starší, o nich myslí, že jsou lemplové. Bylo to tak za času otců, dědů i pradědů. Mě spíš jímá větší hrůza, že nám v posledních letech neskutečně zlenivěla střední generace. Současní čtyřiceti- a padesátiletí. Když se setkávám se simulanty, co se ani nesnaží tajit s tím, že nemoci předstíraji, aby nemuseli chodit do práce. Z takových není žádný užitek a ještě vyžírají systém. To ještě před pár lety nepamatuju a není na toto žádná páka.
@kovis No vidíte. Padesátníci simulují, ale sněhové vločky si to přímo vsugerují a pak se podle toho řídí. Prortože "přeci to psali na tiktoku!"
První dobrá věc je, že jste si to uvědomil. Druhá dobrá věc je, že tím pádem s tím můžete něco začít dělat. Práce se dá najít vždycky, ale základním předpokladem je chtít tu práci mít (ne pro tu práci, ale pro ty peníze a následně pro to, co si za ně budete moci pořídit). Třeba dopravní podniky obecně hledají pořád řidiče. Dělal jsem řidiče tramvaje 2 roky a plánuji se k tomu zase vrátit, protože přes všechny ty problémy okolo to byla práce, která mě nejvíc bavila. Nabírá se na řidiče autobusu, trolejbusu, i tramvaje, tak si udělejte papíry na auto (tím začněte) a pak si zažádejte a zkuste třeba tuhle cestu... Další tutovka je řidič kamionu, koukněnte na youtube na Amazonka Truck. Je to holka - češka, která si splnila sen a řídí náklaďák, současně dělá videa z cest. Možná by vás tohle chytlo...
Zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.