Nejste přihlášen/a.
Tento lék nemám, neznám ho. Ale asi bych počkala a řešila to s kardiologem, na té dovolené nebude snad víc jak měsíc. Možná bych zašla za známou magistrou do lékárny - nemusí to být zrovna vaše známá, ale měla by vědět trochu víc.
Zatím se pokuste dodržovat cholesterolovou dietu, stejně je na tučná jídla vedro. A ovoce a zelenina je. Pozor, listovou zeleninu asi nemůžete, protože máte Warfarin.
Beru jiné léky jak na vysoký cholesterol, tak na ředění krve. Ale po tom léku na cholesterol mi nebylo dobře, dostala jsem slabší, kupuju si k němu koenzym Q10 a funguje to. Všechno má vedlejší účinky a je dobré, když začínáte lék užívat, být pod dozorem spec. lékaře, mít ho "na dosah".
(umělou chlopeň nemám, ale prodělala jsem před lety zánět srdečního svalu, dodnes na to berou lékkaři ohledy)
chlochydess tak se zase uklidníme, ano. Já nejsem prodejce, já jsem spokojený uživatel, kterému Omega 3 pomohly. Nebo co byste mi poradil, když jsem měla od svých 25let zvýšený cholesterol i při váze 50kg, kdy uzeninám ani tučnému neholduju, pravidelně sportuju. Doktroka předepsala statiny, které jsem nikdy nebrala. Zato do sebe cpu Omega 3 a cholesterol mám v normě. Že vysoké dávky prokazatelně snižují triglyceridy v krvi a jejich užívání je zdravé prospěšné, na to máme studie. Jejich literární rešerši vám dělat nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.