České CK praskají ve švech,letadla nabírají velká zpoždění a kufry na letišti v nedohlednu.Tak začali letošní dovolené a prázdniny pro děti.Když se nad tím rozumný člověk zamyslí tak stojí tohle opravdu za to lámat hůl přes koleno za každou cenu být u moře,když si člověk ani od práce pořádně neodpočine a je stále v nějakém hektickém napětí jako by u nás nebylo též krásně?
Já teda v hektickém napětí nejsem, ale my jezdíme v polovině června. Krásně tady máme, ale nemáme tady moře. Ti co ho mají zase jezdí k nám. To je normální.
Já si myslím, milá Evelino, že to není vaše věc. Dost dobře nechápu, co je vám do toho, kam a jak někdo jezdí. Nikdo nekomentuje vaše rozhodnutí a váš čas strávený kdo ví kde. Starejte se o své věci a nestrkejte nos do ničeho, za co neplatíte a za co nemáte zodpovědnost. Nechápu, co jsou to za móresy komentovat něco, co není jeho věcí.
To se zeptejte praotce Čecha, proč nesmyslně zakotvil tak daleko od moře. A skutečně nedává žádný smysl, aby miliony lidí pendlovaly k moři a zpět. Prostě musíme dostat moře do Česka. Je tedy v našem zájmu podporovat globální oteplování, aby konečně roztály ty zpropadené polární čepičky a stoupla hladina moře.
evelina
Bylo by dobré jak bychom už konečně měli české moře,alespoň by se bláznivá cestovní horečka u nás zkrotila.Jeden takový průkopník Míra Čech nenápadný brýlatý chlapík v červeném kulichu se rozhodl zapsat do historie. Česku, své vlasti, chce dát moře. Pracoval na principu spojených nádob, respektive se drží hesla „když voda někam teče, musí někde vytéct“ a kopal tunel skrz naši planetu před 7 lety.
Já vás ujišťuji, že cesta autem k moři je zcela v pohodě (k čemuž se dá napomoci ještě vhodným termínem). No a třeba v Řecku je daleko menší koncentrace lidí (jak u moře, tak na památkách či v restauracíc), než tady u nás na Třeboňsku a Jindřichohradecku.
Léto u moře si prodloužím před sezónou a po sezóně.Jinak si ho užívám doma,kde je teplo a krásně.Prázdniny jsou zabiják na dovču,ale co mají dělat ty rodiny s dětmi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.