Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před 14 dny jsem ztratila občanský průkaz a nahlásila to až včera.Kde by se dalo zjistit, zda si na něj nevzal někdo půjčku? A kdy by se tak popř stalo, existuje nějaká právní pomoc?
A také by mě zajímalo,zda si mohu někde zjistit, jestli mi nehrozí exekuce?
Děkuji Nicka
8x
Ztráta OP se hlásí neprodleně,.
Teď vám nemusí nikdo věřit že jste si pujčku nevzala sama a nemaskujete to ztrátou dokladů.
No a "Kde by se dalo zjistit, zda si na něj nevzal někdo půjčku"?
To vám přijde domů upozornění od banky, nebo úvěrové společnosti že nemáte zaplacenou splátku.
A také by mě zajímalo,zda si mohu někde zjistit, jestli mi nehrozí exekuce?
Nějaká rychlá exekuce, ne? Před 14-ti dny stráta dokladů a hned exekuce![]()
doplněno 10.07.24 05:02:
ztráta![]()
1x
Klídek. Nevěře řetězově šířeným blábolům. V extrémně nepravděpodobném případě vám může hrozit jen ztráta času. Jak by asi věřitel dokázal existenci takové pohledávky? Stejné to je s exekucí. Exekuce není chřipka, kterou je možné někde chytit. Před konáním exekutora je obrovské množství korespondence, kterou není možné přehlédnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.