Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před 14 dny jsem ztratila občanský průkaz a nahlásila to až včera.Kde by se dalo zjistit, zda si na něj nevzal někdo půjčku? A kdy by se tak popř stalo, existuje nějaká právní pomoc?
A také by mě zajímalo,zda si mohu někde zjistit, jestli mi nehrozí exekuce?
Děkuji Nicka
Ztráta OP se hlásí neprodleně,.
Teď vám nemusí nikdo věřit že jste si pujčku nevzala sama a nemaskujete to ztrátou dokladů.
No a "Kde by se dalo zjistit, zda si na něj nevzal někdo půjčku"?
To vám přijde domů upozornění od banky, nebo úvěrové společnosti že nemáte zaplacenou splátku.
A také by mě zajímalo,zda si mohu někde zjistit, jestli mi nehrozí exekuce?
Nějaká rychlá exekuce, ne? Před 14-ti dny stráta dokladů a hned exekuce
ztráta
Klídek. Nevěře řetězově šířeným blábolům. V extrémně nepravděpodobném případě vám může hrozit jen ztráta času. Jak by asi věřitel dokázal existenci takové pohledávky? Stejné to je s exekucí. Exekuce není chřipka, kterou je možné někde chytit. Před konáním exekutora je obrovské množství korespondence, kterou není možné přehlédnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.