Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s placením za Netflix?

Od: caaarl odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
právě jsem prolezl rady a postupy na Netflixu, ale nikde jsem se nedočetl (nebo si nevšiml) do kdy je třeba uhradit poplatek, aby to bylo včas?
Když si založím účet například dnes, faktura mi přijde na e-mail, ale do kdy je splatnost? A hlavně jak to bude příští měsíc? Je tam nějaká rezerva s datem splatnosti, kdybych třeba zapomněl zaplatit hned ten den, kdy mi vystaví fakturu? S internetem to mám například úplně na pohodu, tam mi stačí uhradit asi do 14 dnů od vystavení faktury (trvalý příkaz) a kdyby se něco stalo a peníze neodešly, nevadí, internet mi normálně půjde dál, jen zřejmě dojde upozornění, že jsem nezaplatil (budu mít čas to řešit). Jak je to u Netflixu?
Asi hloupé otázky, vím, že to není důležité, avšak zajímá mě to. Prosím, pokud někdo Netflix máte, jak to chodí? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Netflix se platí kartou, vložíte jí do učtu na Netflixu a oni si budou sami strhávat poplatek

caaarl
09.07.24 20:50
hodnocení

Děkuji... *palec*

hodnocení

4x

Netflix se platí kartou, každý měsíc si strhává poplatek sám.

caaarl
09.07.24 20:51
hodnocení

Děkuji. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]