Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule pod uchem

Od: b1 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Udělala se mi takovahle boulicka pod uchem co by to mohlo být? Viz foto. Neboli to nic

Boule pod uchem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podobnou tvrdou nebolestivou kuličku pod uchem jsem měla. Ušní lékař konstatoval, že je to tukový nádorek. Vyřízl, poslal ke zkoumáná, bylo to nezhoubné. Mohlo by to být ono. Běžte přímo na ušní. Tukové nádorky se (asi) nevstřebávají, ale (asi) rostou. (Asi v závorkách - jen odkoukáno během let v rodině a okolí.) Neoddalujte to.

tt1
hodnocení

Když teď jsem na služební cestě týden a nemohu k doktorovi. Tak jsem vyděšený.
Ono to nebolí jen když na ní hodně zatlacim tak zaboli

Třeba Vás trochu uklidním: Já se k lékaři odhodlávala pár měsíců. Nejdříve praktik, pak kožní, pak ušní. Vždy k nějakému datu, tedy další prodleva. Také mě to nebolelo, ale když ušař při prohlídce hodně zatlačil, tak to bolelo moc. Takže nějaké týdny nehrají velkou roli, ale po covidovém roce, kdy nemocnice podobné zákoky nedělaly, jedné známé vyrostl tukový nádorek opravdu hodně. Možná jsem Vás vystrašila tím zkoumáním maligní x benigní. Na histologii se dnes zkoumá úplně vše.

hodnocení

0x

Já teda měla menší, ale také už okem viditelnou, vstřebala se. Také bolela jen při silném zatlačení. Když půjdete k lékaři za týden, tak se nic nezanedbá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma boule za uchem

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]