Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký stan máte na treky

Od: eloras odpovědí: 10 změna:

Ahoj.

Jaký stan máte na treky?

Hledám nějaký co nebude moc vážit a nebude moc drahý. Prostě nějaký kompromis.

Určitě pod 2kg a pod 4000kč.

Když by stan měl tak 1kg tak bych i rozpočet navýšil.

Cenu bych viděl od 3000kč do 6000kč max. Pro jednu osobu.

Díky za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Hodně levný a lehoučký.

liska5

Když jsem vložila foto, sdělilo mi to, že nejsem přihlášená, takže foto nebere, což se mi tady dosud nestalo a to jsem tu 9 let. Asi novinka. Takže opíšu s toho letáku, jaký jsem v květnu koupila v nějakém army shopu: MFH make your own adventure Tunnel Tent, Schwarzenberg, 210x90x90, sbalený 62 cm, průměr asi 15 cm. Zužující se tunýlek na dva oblouky s moskytierou ve vstupu a malým zakrývacím okýnkem vzadu, několik tenkých kolíků, pár šňůr ...asi 1,3 kg. Není to do hor a vichřic, ale na stanování počesku. Stál pár stovek. Spalo se mi v něm dobře.

liska5

Našla jsem na netu objednávku. Koupen na e-shopu Detektorykovu.cz za 980,-. Je opravdu light, takový jednoduchý, ale svůj účel splní. Otázka je, kolik vydrží.

paní @lisková nespletla ste se?:-D

detektorykovu.cz/...

runner2

Na jaký treky? Budete s tím spát v alpách na ledovci nebo někde u nás v lese?

Pokud pro jednoho, koukněte na nějaký žďárák (tento má 250g).

Např. 4camping.cz/...

hudy.cz/...

liska5

Juraja, nespletla. Tam se proklikáte k dalším potřebám. Aj karimatku jsem si tam koupila za 420,- skládací. Super batohy tam mají. Vpravo nahoře vyplňte Stan. A jsou tam dva toho typu. Mám ten levnější.

liska5

Tento stan, polský dekový spacák 190cm /+5°C/ a karimatka mi vlezly do batohu Fram Yukon 35l a celková váha 3,1 kg ! a ještě tam bylo místo na základní potřeby. K tomu ledvinku na doklady, mobil, nožík, kapesní věci

paní @lisko jo už vidím, pardón*hi*

hodnocení

0x

Mám stan od JUREK S plus R , už ho mám 18 let!(!) !

funguje, bez poškození, jenom zátěr proti vodě už je (samozřejmě!) vydrolený

pral jsem ho ručně spoustukrát, není děravý.

Levný bych nekupoval, jen kvalitu

hodnocení

0x

Já bych se vydala na orientační průzkum do prodejny s vybavením právě k těmto příležitostem a tam se koukla, podebatovala a podle toho se zařídila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]