Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může hypnotizér (ne doslova odborník, ale kdokoli, kdo ovládá hypnózu - léčitel, duchovní...) zhypnotizovat člověka, zneužít ho sexuálně (takže pro zhypnotizovaného nesouhlasný sex)? A může si zhypnotizovaný tento stav nepamatovat? - tzn., že po "návratu" nebude tušit, že byl sexuálně zneužit?
Vím, že zhypnotizovaný člověk neudělá něco, co za vědomí považuje za špatné. Ale kdyby byl v transu, bude vědět, že je zneužit?
Děkuji za odpovědi. Takové páteční hloubání..
Nefunguje to tak a neni to mozne. Hypnozu si lide romanticky predstavuji jako nejake bezvedomi, kdy clovek nevi o sobe, ale tak to neni. Clovek je pri vedomi i pri hypnoze a jde spise pouze o jakesi hluboke soustredeni a vytesneni rusivych vlivu. Clovek to ale cele vnima a proziva v realnem case. Pokud by vam nekdo natrcil kopyto, vedela byste o tom a ze stavu hluboke meditace byste okamzite vyvazla.
Děkuji.
Pro mě to je důležité. To by byl pak tresný čin a kdyby jen to... ale ty následky, že...? Sexuální zneužití není sranda, proto tohle myslím vážně.
Byla jsem u léčitele-duchovního, který mě odblokovával a tak. Nelíbilo se mi až moc otázek na můj sexuální život, ale na druhou stranu - asi to prostě vycítil, že po této stránce to mám také rozhozené.
Pak když jsem odcházela, všimla jsem si pár detailů, které mi nedaly spát. Až jsem tak dlouho uvažovala, až jsem začala s teorií, co když mě zhypnotizoval, zneužil a já o tom teď nevím... A co následky... dítě s podvodníkem?
Děkuji kami, ale nějak jsem nepochopila odpověď. Je to tedy možné nebo ne? Nějak jsem to jednoznačně nevyčetla z odpovědi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.