Zdravím vás, všimla jsem si před par dny několika modrinek na nohou, pouze na stehnech nahoře. Jsou všechny do žluta, neuvedomuju si, ze bych se někde bouchla. Často mě stehna svedi z boku a skrabu si je, mám tam jakoby malý ekzem. Ale teď jsem premyslela nad těmi modrinami a mám strach, aby to nebylo něco vážného, třeba leukémie. Nemáte s něčím podobným zkušenost? Dohromady těch modřín je asi 7, všechny do cm a jen ta jedna je větší, je jakoby tvořena z více malých. Na krvi jsem byla před rokem..
Nebrala jste v posledni době léky s obsahem kyseliny acetylsalicinové? Jsou to běžný Aspyrin, Acylpyrin, Anopyrin a podobně. T.zv. nesteroidní antiflogystika. "Ředí krev"a mohou toto způsobovat.
Horší funkce žilního, i lymfatického systému. Jedna má bývalá přítelkyně to měla,když pracovala hodně přesčasy jako servírka. Brala Ascorutin a jezdili jsme na kole, kolo hodně pomáhá. Někde po cestě si nohy zchladit ve vodě, na zahradě si vlizt So sudu, studená sprcha nohou... Hlavně nedřepět, moc nesedět(neproudí lymfa),radši si kleknout na kolena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.