Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se poinformovat, zda-li nemá někdo podobnou zkušenost nebo vysvětlení. Volalo mi telefonní číslo (2x), pevná linka (Moravskoslezský kraj). Když jsem hovor zvedl, jen to zalupalo, nikdo nemluvil a po 5 sekundách se hovor ukončil. Když jsem volal zpět, hlásilo to, že telefonní číslo neexistuje. Ví někdo, o co jde? Díky za případné vysvětlení.
A staří, nebo opuštění lidé jsou zase šťastní, že jim vůbec telefon zazvoní a nechtějí o ten sociální kontakt přijít. Co kdyby to byla "Máňa", co když má nové telefonní číslo?
Neznámá čísla nezvedat je blbost. Ne každý hovor musí být od někoho známého. Například včera mi volali z Datartu, že mi lednici přivezou až v pondělí. Kdybych to nevzal, docela bych si zkomplikoval život.
Samozřejmě, že když se nikdo neozve, pošlu ho do zadele a zavěsím. Určitě nevolám zpátky. Pokud by šlo o něco důležitého, volající zavolá znova.
3x
0x
Fakt umíte hledat? Je potřeba zkoušet v uvozovkách i různé rozložení číslic, tedy ne jen "123456789" ale i "123 456 789". Také se dá z najitých prvních shodných číslic usoudit, že číslo patří větší organizaci, jako třeba nemocnice.
0x
Já sem si takhle psal s někým asi tejden. Nabízel lehký přivýdělek. Šlo o nějaký klikačky. Ze začátku to vypadalo slibně ale pak chctěl prachy asi litr. Že to otočíme. Dokonce mi nechal vybrat peníze na můj účet. Pak mi to došlo a začal sem hledat na netu. Druhý otočení taky ještě proběhlo a pak sem to ukončil. Jsem šťastlivec a já obral je asi o 1300 ´,-Kč. Fígl byl v tom že Vám na začátku dali peníze navíc aby Vás pak stáhli o co jde. Fungovali přez whatsapp...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.