Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče mi krev

Od: aaa odpovědí: 11 změna:

Prosím o radu. Teče mi krev a nechce zastavit. Včera večer při koupání jsem si všiml, že se dole ve vaně pořád tvoří flek. Prvně jsem si myslel špína, ale ono to nemizelo naopak zhoršovalo se to a nakonec jsem si všiml odkud krev teče. Když to řeknu přímo teče mi krev z ranky na koulích. Nevím jak se to povedlo, žádný s*x nebyl (roky) a při práci se v takovém místě moc zranit nejde. Kde se ranka vzala je asi vedlejší, ale pořád z toho určitou měrou teče krev.

Nejsem puboš ani náctiletý, ale nevím.

Poradíte prosím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochdess
hodnocení

4x

Skřípnul jste si šourek do zipu u kalhot a děláte z toho haló. Z koulí ještě nikdo nevykrvácel. Pokud máte otevřenou závažnou ránu, jděte na pár stehů na úrazkovku. Hezký den.

aaa
hodnocení

Jasně skřípl jsem si pytlík do zipu a to přes slipy a kraťasy kdy kalhoty se zipem leží doma. Bravo odborníku a za tohle někdo dává hodnocení? Na stehy to určitě není rozumbrado. Je super když to začne krvácet v koupelně a ani po dvou hodinách to úplně nezmizí a ráno se probudíš jako když máš poprvé menstruaci = pyžamo od krve

hodnocení

3x

Tenka pokozka, vela ciev, namahanie pohybom.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, stejně jako po holení - pomůže přiložit na ranku na chvíli mokrý kamenec (trochu to štípe) nebo suchý papírový kapesník (ubrousek). Zdravím!
doplněno 02.07.24 13:52: aaa - tím holením jsem myslel holení mužské tváře žiletkou či břitvou (nikoliv intimní partie).
aaa
hodnocení

děkuju jedna normální a slušná rada. Při holení mi nikdy krev netekla tak jsem chtěl právě radu.

P.S. koule jsem si taky neholil

pb®
hodnocení

0x
Neberete léky na ředění krve? To by vysvětlovalo, proč krvácení z ranky na kůži nejde zastavit. K tomu třeba diabetik, co se mu zranění nehojí. Běžte k doktorovi. Nejste žena, abyste zvládnul krvácet měsíc co měsíc 5 dní v kuse a vydržel to takto přes 30 let.
opc

Ano léky na ředění krve zpomalují zastavení krvacení. Ja beru na ředění krvé Godasal a při každém i drobném úrazu mám problém s krvacením kdy mi to dost dlouho trvá než krev zaschne a krvácení ustane. Bohužel na to asi nic není co by urychlilo zaschnutí krvé a zastavení krvácení.

hodnocení

0x
Možná to tazatel dramatizuje, ale taky to může třeba ukazovat na vážný problém. Jednou jsem si takovou plechovou podlozkou uřízl na dlani kus kůže, ale hlouběji a tekla mi krev z toho cca 12hodin a ne a ne se zastavit. Potom nakonec na Úrazovce v Brně mi nějaký doktor řekl, že to sešijou (plochu cca 3cm v průměru!?). Ten co to měl šít, že to je nějaký nesmysl...Sestra to namazala nějakým přípravkem a asi se "zatáhly" vlásečnice a byl pokoj. Do té doby dezinfekce a polštářek a obinadlo. Promočené silně krví, až mi to vytékalo po ruce... Přitom taková banalita ..

liska5
hodnocení

0x

Drobné nehojivé prasklinky bývají na pokožce choulostivých míst, která nevětrají. Zapařená místa bývají osídlena kvasinkami a kožními plísněmi, pro které je to Vaše místo ideální terén, zejména, pokud se stravujete s vyšším množstvím cukru a mouky v potravě. Takže omýt, raději vodou než sprcháčem, který likviduje mikrobiom místa, ideálně opachovat růžovým roztokem hypermangánu a po osušení / sólo ručníček/ natírat Clotrimazolem více dní. Také potírání jablečným octem pomáhá. Nenosit těsné prádlo ze syntetických materiálů, místo aviváže přidat další máchání. A místo větrat! Taky nepít slazené nápoje a omezit sladkosti.

ludek*
hodnocení

0x
Sex nebyl, ale mohl sis ho vytúrovat tak, že sis odřel nádobí

111®
hodnocení

0x
Pouzit zastavovac krve kamenec a nebo Traumacel ale ten vyjde tak na 600 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]