Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může fungovat vztah v páru

Od: vasek17 odpovědí: 9 změna:
Seznámil jsem se na diskotéce s holkou o rok mladší která se mne svěřila že je lesba, ale zároveň ji jsem sympatický a nabídla mne chození spolu.Může fungovat vztah a láska kluk heterosexuální orientace se slečnou lesbou v intimní oblasti chuť atd víte jak to myslím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Takové věci se nesdělují cizím lidem na potkání. Nejspíš jen chtěla být zvláštní, což se jí povedlo. Jestli přizná fór, tak dobrý, jinak neztrácej čas.

chlochydess*
hodnocení

4x

Já bych do toho nešel, protože slečna je evidentně zmatená a ve svých ---nácti letech neví, jak by ještě zaujala. To je u puberťaček normální, ale ve vyspělejším vztahu by to dělalo neplechu a Vás jako partnera by to shazovalo před zraky veřejnosti.

Takže slečně sdělte, že je Vám taky sympatická, ale dokud bude orálně obšťastňovat mastné pekáče v jiném svazku, nebudete mít zájem.

Přeji hezký den.

rachejtle
A to, jak bude vypadat před veřejností, je to rozhodující.
chlochydess*

@rachejtle Věřte, že pro puberťáka je to, jak vypadá na veřejnosti, naprosto zásadní. Proto mají takový úspěch sociální sítě, protože právě tam si mladí ověřují díky lajkům a sdílení, zda vůbec a jak moc jsou na veřejnosti úspěšní/viditelní/obdivovaní. Jako stará škola tohle nechápete (ani já moc ne), ale to na věci nic nemění.

hodnocení

2x

Záleží na tom, co od toho očekáváte. Když Vám nebude vadit, že pravděpodobně budete vždycky "ten druhý", případně přítomnost třetí osoby v intimních chvílích, tak proč ne.

Když ale říká, že jste jí sympatický, chce Vás spíš jako kamaráda.

Já bych do toho nešel.

hodnocení

1x

Vobec sa nezaoberajte jej recami, balte ju ako kazdy inu, cim skor to smerujte k sexu, nech viete, na com ste. Ak si z vas bude robit kamarata a olizovat sa bude so zenami, tak to utnite cim skor.

hodnocení

0x

Jestli jsi to dobře pochopil a napsal, pak ta slečna sama neví, jaká je její sexuální orientace. Za zkoušku nic nedáš.

PS: ...která se TEBE svěřila? Snad TOBĚ, NE? A ...nabídla TEBE chození spolu? Komu tě nabídla?

nov

Třeba jen zapomněl napsat háček nad e /mně/.;)

hodnocení

0x

S takovyma lidma bych se vůbec nezaobiral. Neví, co chtějí a dělají zmatek úplně ve všem, kor ve svoji orientaci. Akorát vám poblbne mozek. Kaslete na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]