Dobrý den, vzhledem k tomu, že nyní je doba promocí, na Instagramu vídám mnoho fotek absolventů VŠ. Všimla jsem si, že na všech univerzitách doktoři medicíny získávají diplom zabalen v tubusu, zatímco všude jinde jen v takových deskách. Nevíte, proč to tak je? Děkuji.
To nebude tím, že v názvu to má ,,univerzita". Já jsem taky absolvent univerzity a diplom mám v deskách. V modrých tedy, já jsem skromná
lmgify
ČVUT je oficiálně certifikovaná univerzita. Mají to i v (anglickém) názvu. V češtině používají ten historický název, což je velice cenná a široce známá značka. ČVUT™
protože se tak rozhodla jejich škola, stejně tak, jako se může rozhodnout, jaký formát ten diplom bude mít, jak bude vypadat a na jaký papír bude tištěný, připadně jestli bude mít nějaké další polygrafické zušlěchtění
takže nemá na to vliv název ani status školy, je to jen rozhodnutí, menší a v deskách je praktičtější, větší a v tubusu může působit prestižněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.